A

Yleisötilaisuus 10.12.– Osallistu Sävelpuistoa koskevaan suunnitelmatyöhön

03.12.2019

Järvenpään kaupunki on käynnistämässä Sävelpuiston alueen asemakaavamuutosta vuodelle 2020. Sävelpuiston ja Tervanokantien varressa jätevedenpuhdistamon alueille suunnitellaan asuinkerrostaloja, palveluiden ja hallinnon alueita sekä virkistysalueita. 

Varsinaista asemakaavamuutostyötä ennen alueelle on suunnitteilla viitteellinen maankäyttösuunnitelma sekä rakennettavuusselvitys pohjatutkimuksineen. Viitesuunnitelmatyö on tilattu B & M Arkkitehdiltä ja rakennettavuusselvitykset pohjatutkimuksineen Rambollilta.

Pohjatutkimukset Sävelpuiston peltoalueella ovat jo käynnissä ja rakennettavuusselvitys valmistuu näillä näkymin tammikuun 2020 loppupuolella.

Järvenpään kaupunki järjestää 10.12. yleisötilaisuuden aiheesta. Tilaisuus on aiempaa vuorovaikutteisempi ja osallistujat pääsevät näkemään alueen suunnitelmakuvat, kolme viitesuunnitelmakarttaa, ensimmäistä kertaa. Tilaisuus järjestetään klo 17–19 Urheilukentän moduulikoululla (Urheilukatu 8). Mukaan mahtuu arviolta 40–50 henkilöä. Osallistujilta toivotaan kommentteja ja ideoita alueen jatkosuunnittelua varten.

Lisätietoja:
Juho Mattila
projektipäällikkö
puh. 040 315 2224
etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Takaisin