A

JUST tiedote 16.2.2017, vastauksia asiakaspalautteisiin

16.02.2017

JUST-tiedote 16.2.2017

Viikoilla 4-5/2017 JUSTin INFO:sta löytyvään palautelaatikkoon tai Järvenpään kaupungin nettisivujen Anna palautetta –linkin kautta annetut palautteet on käsitelty ja toimenpiteisiin ryhdytty.

Kiitos kaikille palautteista ja kehittämisehdotuksista.

ITTE-ilmoittautumisjärjestelmä

ITTE-ilmoittautumispisteiden tietosuoja on mietityttänyt palautteiden antajia. Näyttöjen päällä on suojakalvo, joka estää vieressä olevan henkilön näkemästä näytöllä olevia tietoja. Tarkistamme ohjelmantoimittajalta, jos näyttöihin olisi mahdollista saada paksummat suojakalvot. Lisäksi ohjelmantoimittajan kanssa on sovittu näyttöjen himmentämisestä, jotta tietosuojakalvot toimivat tehokkaammin. ITTE-ilmoittautumispisteiden eteen on myös tilattu matot, joissa on teksti "odota tässä", jotta pisteellä asioiva saa asiointirauhan.

ITTE-ilmoittautumispisteiden lähelle on tuotu tuoleja, jotta tarvittaessa voi asioida myös istuen. Henkilökunnalta voi myös aina pyytää apua ilmoittautumiseen.

Näin kevään tullen auringon tullessa esiin, on pääaulassa huomattu, että valo osuu ITTE-pisteiden näytölle. Verhoja on nyt säädetty niin, ettei valo häiritse ilmoittautumista. Uudet, paremmin valolta suojaavat verhot on tilattu.

ITTE-ilmoittautumispisteestä tulostuu ohje, jossa on kerrottu odotustila ja kutsunumero. Ohjeessa on kartta, joka ohjaa oikeaan odotustilaan. Tällä hetkellä ohjelappu tulostuu laitteen alaosaan ja siinä kerrottu odotusaika on viitteellinen.  Jatkossa oheen tulostus tullaan siirtämään keskelle automaattia, jotta sen huomaa paremmin. Jos lappu jää ottamatta, laite vetää sen takaisin 10 s. kuluttua.

ITTE-ilmoittautumispisteestä kerrottiin myös edellisessä tiedotteessa 30.1.2017

Yhteystiedot

JUSTiin saman katon alle muutti 10 eri työyksikköä ympäri Järvenpäätä. Usean palvelun osoite muuttui, mutta kaikkien JUSTiin muuttaneiden puhelinnumerot pysyivät ennallaan.

JUSTin osoite on Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää ja JUSTissa toimiviin palveluihin ja yhteystietoihin voi tutustua tästä. Nettisivuja päivitetään ja parannetaan jatkuvasti.

Järvenpään kaupungin puhelinvaihteen puhelinnumero on p. 09 – 27191, josta puhelut yhdistetään haluttuun palveluun. Puhelinvaihde palvelee ma-to 8-16 ja pe 8-15.

Kevään aikana tehdään myös uusi esite JUSTista yhteystietoineen.

Reseptien uusinta

1. eReseptin voi uusia sähköisesti sovittuasi sähköisestä asioinnista eTerveyspalvelun kautta tai käydessäsi apteekissa.

2. Reseptin voi jättää uusittavaksi suljetussa kirjekuoressa JUSTin infossa olevaan postilaatikkoon tai 2 krs. lääkärin ja hoitajan vastaanoton palvelupisteeseen kello 8-12.

3. Reseptin voi uusia lääkärille varatun vastaanottokäynnin yhteydessä. Mikäli jätät reseptit uusittavaksi varatun vastaanottokäynnin yhteydessä, ilmoittaudu ITTE-pisteellä vastaanotolle.

Ohjeita reseptien uusimisesta voi lukea nettisivuiltamme

Kiireetön ajanvaraus lääkärille ja hoitajalle

Lisätietoja lääkärin ja hoitajan ajanvarauksista löydät nettisivuiltamme

Kiireellinen hoito Akuutissa 

Laboratorion ja röntgenin ajanvaraus

Tietoa HUSLABin ajanvarauksesta 

Tietoa HUS-Kuvantamisen ajanvarauksesta  

Hoitotarvikejakelu 

JUSTin tiloista

Kaikista odotustiloista löytyy korotetut tuolit, jotka valittiin fysioterapeutin suositusten mukaisesti. Korotetut tuolit sijaitsevat joko tuolirivin päässä tai erillisenä tuolina.

Lehtitelineitä ja lehtiä ei ole hankittu odotustiloihin siisteyden ylläpitoa ja hygieniaa ajatellen.

Kellonaika näkyy asiakkaille TV-näyttöjen oikeassa alareunassa, katoissa olevissa näytöissä ja perinteisissä kelloissa. Kelloja löytyy käytäviltä ja odotustiloista ja perinteiset kellot ovat vastaanotto- ja potilashuoneissa.

Kahvila Silkkiuikun seinältä löytyy tällä hetkellä Kinnarin koulun ja päiväkodin lasten keväällä 2016 tekemiä piirustuksia aiheesta uusi sosiaali- ja terveyskeskus. Näyttelyseinällä tullaan näkemään vaihtuvia näyttelyitä.

Lastenhoitohuoneen ja muiden vesihanojen lämpötilat tarkistetaan ja säädetään tarvittaessa lämpimämmäksi. 

Akuutin lastenodotustilaan tilataan tv-kanava, joka näyttää pelkästään lastenohjelmia. Odotustilan leikkiseinään on myös tilattu uusia leluja (seinämagneetteja).

 

JUST tiedote 30.1.2017

JUST tiedote 11.1.2017

 

Takaisin