A

Ihmisläheinen kulttuuri, urbaaniuden ja luonnon yhdistelmä vai elinvoimaisesti paras? Kommentoi Järvenpään brändi-identiteettiluonnoksia!

31.08.2019

jarvenpaafi_nostokuva


Järvenpään brändi-identiteettiluonnokset on nyt julkaistu ja valmiina kaikkien kommentoitaviksi osoitteessa jarvenpaani.fi. Kommentointi on mahdollista koko syyskuun ajan. Eri puolille kaupunkia tulee myös brändigallerioita, joissa luonnoksiin pääsee tutustumaan.

Nyt julkaistua kolmea brändi-identiteettiluonnosta toivotaan tutkittavan sekä visuaalisen suunnittelun että sanallisten Järvenpää-kuvausten näkökulmasta. Mitä toiveita visuaaliselle suunnittelulle herää? Mikä kuvauksista puhuttelee eniten? Mikään näistä luonnoksista ei ole vielä uusi Järvenpää-brändi, vaan saadun palautteen pohjalta tehdään ihanteellinen kombo.

Brändi-identiteettiluonnokset ovat syntyneet kevään ja kesän vuorovaikutteisen taustatyön pohjalta. Hahmoteltujen luonnosten teemat ovat

1) ihminen & kulttuuri "Mukava, monimuotoinen ja merkityksellinen elämä"

2) luonto + kaupunki "Urbaani elämäntapa kohtaa suomalaisen luonnon" sekä

3) kehitys & mahdollisuudet "Elinvoimaisesti paras".


Visuaalisessa suunnittelussa haimme myös kolme hyvin erilaista lähestymistapaa.

Mistä sinä tykkäät eniten? Mitä Järvenpäästä ainakin pitäisi kertoa? Sinä olet brändinrakentaja, nyt on vaikuttamisen paikka!

Takaisin