A

Tulisiko Järvenpään liittyä HSL:ään? Lisää tausta-aineistoa julkaistu

23.09.2019

Tiedotteeseen lisätty 22.-23.9. uutta tausta-aineistoa: VR:n suunnitelma junaliikenteen kehittämiseksi Järvenpäässä, Keravan kokemuksia HSL-jäsenyydestä, selvitys HSL-jäsenyyden verotulovaikutuksista sekä Kysymyksiä ja vastauksia HSL-jäsenyydestä.

Järvenpäässä tutkitaan mahdollisuutta liittyä HSL-alueeseen. Kaupunginvaltuuston on määrä tehdä päätös asiasta syksyn aikana. Tulisiko liittyä vai ei? Vastaa kyselyyn tai tule kuulemaan asiasta ja kysymään lisää paikan päälle yleisötilaisuuteen.

Järvenpää on pyytänyt sähköpostilla lausuntoa mahdollisesta HSL:ään liittymisestä kaupungin suurimmilta työnantajilta, yhdistyksiltä ja eri vaikuttamistoimielimiltä. Mikäli sähköposti ei ole tavoittanut omaa tahoasi voit vastata kyselyyn 27.9. mennessä tästä linkistä:

Kysely eri organisaatiotahoille: https://link.webropolsurveys.com/S/715B090DDBC93B9A

Myös kaikki kaupunkilaiset voivat sanoa mielipiteensä HSL:ään liittymisestä vastaamalla kyselyyn MunJäke-sovelluksen kautta. Voit ladata maksuttoman MunJäke-sovelluksen sovelluskaupasta tai vastata selaimen kautta: https://www.munjake.fi/. Myös tämä kysely on auki 27.9. asti.

Lisäksi järvenpääläisillä on mahdollisuus kuulla ja kysyä mahdollisen HSL-jäsenyyden vaikutuksista suoraan HSL:n ja kaupungin edustajilta. HSL-ilta järjestetään keksiviikkona 25.9.2019 klo 17.30–19 Järvenpää-talon Sibelius-salissa.

HSL-ilta striimataan suorana lähetyksenä ja sitä voi seurata täältä: https://julkinen.fi/events/1337

Lähetyksen voi katsoa myös jälkikäteen tallenteena. 

Tutustu myös Järvenpään HSL-selvitykseen, jossa on puntaroitu mahdollisen jäsenyyden vaikutuksia.

Tutustu: Järvenpään HSL-selvitys valmistui päätöksenteon pohjaksi

UUTTA: VR:n suunnitelma junaliikenteen kehittämiseksi Järvenpäässä

UUTTA: Kerava_kokemuksia HSL jäsenyydestä

UUTTA: Selvitys_HSL_verotulovaikutukset

UUTTA: Kysymyksia_ja_vastauksia_HSL-jasenyydesta

Takaisin