A

Ole mukana liikuntapalvelujen kehittämisessä – vastaa Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteiseen kyselyyn!

24.10.2019

Keski-Uudenmaan kunnat Järvenpää, Kerava ja Tuusula ovat käynnistäneet yhteistyöprojektin, jonka avulla selvitetään aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuksia. Tutkimukseen liittyy kysely, joihin kuntien aikuisväestön toivotaan vastaavan.

Kyselyn tavoitteena on tuottaa tietoa aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuksista sekä asukkaiden näkemyksistä liittyen liikuntapalveluiden nykytilanteeseen ja kehittämistarpeisiin. Kyselyn tuottamia tietoja käytetään liikunta- ja hyvinvointipalveluiden paikallisessa kehittämisessä. Vastaava kysely toteutetaan kyseisten Keski-Uudenmaan kuntien lisäksi samanaikaisesti myös Hämeenlinnassa ja Seinäjoella.

Järvenpää, Kerava ja Tuusula ovat lisäksi käynnistäneet yhdessä selvitystyön, joka tutkii maankäytön ja kaavoituksen ylikunnallisia yhteistyömahdollisuuksia liikuntapaikkarakentamisessa. Kysely on myös osa tätä selvitystyötä.

Ole mukana liikuntapalvelujen kehittämisessä – vastaa 31.10.2019 mennessä Keravan, Järvenpään ja Tuusulan yhteiseen aikuisväestön liikuntatottumuksia selvittävään kyselyyn! Järvenpäässä vastanneiden kesken arvotaan kolme kpl 10 x yhdistelmäranneketta (uimahalli/kuntosali).

Linkki kyselyyn: Järvenpää: https://link.webropolsurveys.com/S/9589D0611D3F3F92

Lisätietoja: Liikuntapäällikkö Tony Konkola, Järvenpää, tony.konkola@jarvenpaa.fi

Takaisin