A

Keusote tiedottaa: Keusote rajoittaa kiireetöntä hammashoitoa

25.03.2020

Suun terveydenhuollossa rajoitetaan kiireetöntä hammashoitoa, jotta voimme turvata akuutin hammashoidon palvelut ja tukea muuta kiireellistä sosiaali- ja terveydenhuoltoa
koronavirusepidemian aikana.

Rajoitus koskee uusia kiireettömiä hammashoitojen aloitusta. Keskeneräisiä hoitoja jatketaan edelleen, ellei potilas kuulu riskiryhmään. Hammashoito on yhteydessä kaikkiin riskiryhmiin kuuluviin potilaisiin, joiden hoito on kesken. Uudet ja jo varatut tarkastusajat siirtyvät myöhemmäksi.

Koronatietoa keskitetysti verkkosivuiltamme

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta, toimintaohjeita ja yhteysnumeroita saa keskitetysti verkkosivuiltamme www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus. Sivuilta löytyvät oikeat yhteydenottotahot eri tilanteisiin mm. koronaepäilyyn, koronahoitopuhelimeen ja koronaneuvonta- ja tukipuhelimeen.

Koronatilanteesta johtuvat palvelumuutokset päivittyvät verkkosivuillemme päivittäin.

Varmistettujen koronavirustartuntojen määrä 25.3.

Varmistettuja koronatartuntoja Keusoten alueen asukkailla on keskiviikkoon 25.3. mennessä ollut neljäkymmentäneljä (44). Noin 400 henkilöä on tällä hetkellä karanteenissa ja säännöllisessä terveydentilan seurannassa. Osalla karanteeniin asetetuista on karanteeni jo loppunut.

Lisätiedot kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen, p. 040 182 5797

Takaisin