A

Poikkeuslive 8.4. – kysy koronatilanteesta Järvenpäässä

03.04.2020

Järvenpään kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen ja Itä-Uudenmaan apulaispoliisipäällikkö Ari Karvonen vastaavat kaupunkilaisten kysymyksiin livestriimissä keskiviikkona 8.4. klo 15–15.40.

Uusi arki koitti koronan myötä

Koronapandemia on luonut koko maahan poikkeustilan. Myös Järvenpään kaupungin palvelut on joko suljettu kokonaan tai hoidettu erityisjärjestelyin. Moni meistä on huolissaan itsensä ja läheistensä puolesta. Sekä Järvenpään kaupungin että Keusoten tavoitteena on pitää kaupunkilaiset kiinni arjessa ja taata olosuhteet, joissa poikkeustilanteesta olisi mahdollisimman vähän haittaa kaupunkilaisille.

Kysy jo ennakkoon, saat vastauksen 8.4.

Mikä huolestuttaa, mietityttää tai mistä haluat antaa palautetta? Nyt sinulla on mahdollisuus kysyä kaupungin, sosiaali- ja terveyspalvelujen ja poliisin johdolta sinua askarruttavia kysymyksiä.

Lähetä kysymys 7.4. mennessä sähköpostilla: viestinta(at)jarvenpaa.fi tai lisää kommenttisi Facebookin tapahtuman viestiketjuun.

Poikkeuslive 8.4. -tapahtuma Facebookissa

Näin mukaan striimiin

Striimaus tehdään Microsoftin Teams Live -järjestelmällä. Pääset mukaan alla olevan linkin kautta. Linkki toimii parhaiten älylaitteen tai tietokoneen selaimilla Mozilla Firefox, Google Chrome tai Apple Safari. Livessä on myös chattimahdollisuus, jossa voi esittää lisäkysymyksiä ja huomioita. Poimimme niitä mukaan mahdollisuuksien mukaan lähetykseen.

Liity livetapahtumaan (Teams Live)

Lisätietoja:

Heli Vastamäki, viestintäjohtaja, Järvenpään kaupunki, puh. 040 315 3100, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi
Anu-Kaarina Suonpää, viestintäpäällikkö, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, puh. 040 184 1497, etunimi.sukunimi@keusote.fi

Takaisin