A

Järvenpään kirjastossa kesäkuussa parkettihuolto - kirjasto suljettu 1.6. - 7.7.

16.04.2019

Järvenpään kirjaston remontin ensimmäinen vaihe etenee remonttiseinän takana suunnitellusti. Lehtisali ja aikuisten osaston uudistetut tilat aukeavat asiakkaille näillä näkymin heinäkuun alkupuolella eli 8.7.
Remontin aikataulu on muuttunut alkuperäisestä, sillä kirjaston parkettilattiat huolletaan remontin yhteydessä. Parkettihuollon vuoksi kirjasto on kokonaan suljettu 1.6. – 7.7.

Aineistoa ei voi lainata, palauttaa eikä varauksia voi noutaa. Halutessaan voi varausten noutopaikaksi vaihtaa jonkin muun Kirkes-kirjaston. Sulkuajalle ei satu eräpäiviä eli lainoihin saa pidemmän laina-ajan. Verkkokirjasto on käytössä normaalisti, esim. lainojen uusimiseen. Puhelinpalvelu toimii sulkuaikana arkisin klo 11 – 13. Sanomalehdet ovat luettavissa Järvenpää-talon aulassa talon aukioloaikoina. Kaukopalvelu on suljettu 1.6. – 6.8. Ratamo-lainat eivät kulje 1.6. – 7.7.


Alkukesän sulkuaikana kirjaston aulassa oleva remonttiseinä puretaan ja koko kirjaston parkettilattiat hiotaan ja lakataan. Sulkuaikana myös kalustetaan kevään remontin aikana uusitut tilat ja parannetaan ilmastointia. Sulkuajan jälkeen kirjasto palvelee asiakkaita koko loppukesän kesäaukioloajoin. Koulujen loma-aikana kaupunki edistää koulukiinteistöjen remontteja. Siksi kirjaston remontin toinen vaihe alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Tällöin aulaan rakennetaan uusi lasiseinä ja -ovet, jotka mahdollistavat kirjaston omatoimikäytön. Työ kestää pari kuukautta.


Kirjasto palvelee remontin toisen vaiheen aikana pääosin normaalisti. Tiedotamme syksyn remontin aikataulusta sekä siihen liittyvistä mahdollisista sulkuajoista tarkemmin kesän lopussa.


Lisätietoja:
Kirjastopalveluiden päällikkö Katariina Järveläinen, katariina.jarvelainen(at)jarvenpaa.fi, 040 315 2530
Palveluesimies Laura Verronen, laura.verronen(at)jarvenpaa.fi, 040 315 3361

 

tools-498202_960_720

Takaisin