Business Järvenpää: Business Järvenpää uudisti verkkosivunsa

Verkkosivuston kehitys pohjautuu kaupungin yritys- ja elinkeino-ohjelmaan 2023–2030. Sivuston uusimisen myötä täsmentyi myös Business Järvenpään konsepti ja toimintamalli.  

Kuvakaappaus Business Järvenpään etusivulta.

Business Järvenpää avasi vuodenvaihteessa 2023–2024 uudistuneet verkkosivunsa palvelemaan Järvenpään kaupungissa jo toimivia sekä kaupunkiin sijoittuvia uusia yrityksiä. Uudet verkkosivut on rakennettu valikoittain seuraavasti: 

Business Järvenpää 

 • Business Järvenpään tehtävä ja tavoitteet. 
 • Yritys- ja elinkeino-ohjelma 2023–2030 esittely. 
 • Perustietoa työvoiman saatavuudesta ja liikkuvuudesta, kaupungin sijainnista ja kilpailukykyisestä hintatasosta. 
 • Tietoa yritysten verkostoitumismahdollisuudesta. 

Business-mahdollisuudet 

 • Kärkialojen kasvuverkostojen toiminta ja niihin liittyminen (elintarvikeala, kauppa- ja palvelut, kiinteistö- ja rakentamisala, teollisuusala). Kasvuverkostot ovat paikallisia kasvuyrityksiä varten. 
 • Kaupungin hankinnat ja niihin osallistuminen. 
 • Kaupungin kärkihankkeet, joiden kautta kehitetään kaupunkia ja tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla pito- ja vetovoimaisen kaupungin edellytyksiä ja elinvoiman kasvua. 

Yrityspalvelut 

 • Sijoittumispalveluiden työ ja toiminta. 
 • Listaus eri työvoimapalveluista osaavan työvoiman löytämisessä. 
 • Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuken toiminta ja sen tarjoama yritysneuvonta. 

Toimitilat & tontit 

 • Yritystonttiesittelyt, vapaat yritystontti- ja toimitilalistaukset sekä toimitilahankkeet.  
 • Toimitilarekisteri, jossa yritykset ja muut yksityiset omistajat voivat ilmoittaa vapaista toimitiloista ja muokata itse toimitilailmoituksiaan. 

Toimitilojen osalta tehtiin selkeä parannus ja jatkossa yritystilan omistaja pääsee itse hallinnoimaan oman kohteensa tietoja. Näin taataan toimitilojen osalta ajantasaisempaa tietoa. Verkkosivuilla uutisoidaan myös ajankohtaisista uutisista elinkeinoelämästä ja yrityksistä.

Lisäksi sivuilla on luettavissa paikallisten yritysten tarinoita, jotka inspiroivat esimerkeillään. Tarinat tuovat syvempää tietoa, millaista on yrittäminen Järvenpäässä. Lisäksi Business Järvenpää -sivujen yläpalkista pääsee Yrityshakemistoon, josta löytyy tietoa Järvenpäässä jo toimivista yrityksistä. Yrityshakemisto on hyvä työkalu sekä yrityksille että asiakkaille. 

Verkkosivu-uudistustyön taustaa 

Konseptin ja verkkosivuston uudistuksella on selkeytetty yrityspalvelujen löydettävyyttä, palvelutarjontaa ja visuaalista ilmettä. Verkkosivut on rakennettu yritys- ja elinkeino-ohjelman 2023–2030 mukaisesti. Ohjelma on tavoitteellinen suunnitelma, jolla edistetään muun muassa yritystoiminnan aloittamista ja sijoittumista, työllistämistä, kasvua ja kansainvälistymistä sekä kehitetään yritysten toimintaympäristöä. 

Ohjelman mukaisesti käynnistettiin keväällä 2023 verkkosivuston kehitystyö, jonka myötä rakentui ja täsmentyi uusi konsepti ja toimintamalli Business Beyond the Usual. Konsepti kuvastaa rohkeaa ja käytännönläheistä tapaa toimia, joka käsittää laajan ja monipuolisen yhteistyön niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Konsepti ilmentää yrittämistä, joka ylittää rajoja innovatiivisuudellaan ja jolla halutaan saavuttaa kasvuhakuista liiketoimintaa.  

– Business Beyond the Usual -toimintamalliimme ja konseptiimme on myös paikallisten yritysten helppo linkittyä. Järvenpäästä löytyy monia yrityksiä, jotka jo toimivat rohkeasti, erottuen massasta tai haluavat olla kasvun tiellä.  Business Järvenpää on ennen kaikkea yrityksiä varten. Haluamme, että Järvenpäässä on helppoa ja antoisaa pyörittää yritystoimintaa. Lisäksi Business Järvenpää -tiimiimme voi olla todella matalalla kynnyksellä yhteydessä asiassa kuin asiassa, taustoittaa yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.  

– Kannattaa ottaa sekä Business Järvenpää -sivut että Business Järvenpää LinkedIn -tilimme seurantaan. Tili löytyy sivulta hakusanalla Business Järvenpää. 

Business Järvenpää -nimellä toimiva Järvenpään kaupungin yritys- ja elinkeinopalvelut edistää Järvenpään yritystoimintaa. Business Järvenpää yhdistää kaupungin palvelut ja kumppaniverkoston toiminnan yrityksille helposti hyödynnettäviksi palvelukokonaisuuksiksi, yhteistyöverkostoiksi ja viestintäkanavaksi. Lisäksi edistämme Järvenpään kaupungin ja yritysten tunnettuutta sekä yritysten, investointien ja työntekijöiden sijoittumista kaupunkiin. 


Linkki verkkosivuille: 

businessjarvenpaa.fi


Lisätietoja:

Susanna Aramo
yrityspalvelupäällikkö
puh. 040 315 3130
susanna.aramo@jarvenpaa.fi


Tiedote on julkaistu alun perin Business Järvenpään sivuilla.

Jaa juttu: