Business Järvenpää: Järvenpää – yrityksesi seuraava sijaintipaikka? Tai ilmoita omistamasi kohde kauttamme myyntiin tai vuokralle

Järvenpää on vireä ja kasvava kaupunki, joka sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Kaupunki on helposti saavutettavissa joka suunnasta. Sijaintimme Lahden moottoritien vieressä ja neljä juna-asemaa edistävät liikkumista. Tällä hetkellä eri toimialoilla olevia erikokoisia yrityksiä on Järvenpäässä noin 3 000, joista pk-yritysten osuus on noin 85–90 %. Yritysten toimintaedellytyksien keskiössä ovat monipuoliset liike-, toimi- ja tuotantotilamahdollisuudet.

Kaupungin tavoitteena on omalta osaltaan edistää yritysten tila-asioita, niiden näkyvyyttä ja tarjontaa. Tavoitteenamme on olla lähitulevaisuudessa myös monen uuden yrityksen sijaintipaikka. Meille ovat tärkeitä lisäksi keskustan ja asemanseutujen kehittäminen sekä kaupungista löytyvät monipuoliset palvelut asukkaille ja muille vierailijoille. Järvenpään palvelutarjonnassa yritysten rooli on merkittävä ja kiistaton.

Business Järvenpään konseptina ja iskulauseena on Business Beyond the Usual, johon paikallisten yritysten ja uusien toimijoiden on helppo linkittyä!

Löydä Järvenpäästä yrityksellesi toimitilat. Vaihtoehtona on myös myydä tai vuokrata omistamasi toimi- tai tuotantotilat kauttamme eteenpäin seuraavalle yritykselle.

Business Järvenpää sivujen Toimitila-pörssi – ylläpidä omia kohteitasi maksuttomasti

Business Järvenpää -sivulla on jo useamman vuoden toiminut ns. toimitila -pörssi (hakemisto), jossa yritykset ja muut yksityiset omistajat voivat ilmoittaa maksuttomasti omistuksessaan olevista vapaista toimitiloista. Tilojen omistajat vastaavat tietojen oikeellisuudesta sekä kohteen myynnistä ja/tai vuokraamisesta.

Toimitila-osiomme on Business Järvenpään yksi eniten käydyistä alasivuista. Tarjonta ja eri toimitilakohteet kannattaa ottaa seurantaan ja käydä sivulla aktiivisesti, sillä muutoksia ja uusia kohteita voi tulla viikoittain.

Voit myös muokata sivunäkymää mieleiseksesi a) Suodata, b) Vaihda näkymää tai c) Järjestä -valikkojen avulla. Järjestä-valikosta löytyy esimerkiksi Uusimmat ilmoitukset -vaihtoehto, jolloin näet ylimpänä aina uusimmat kohteet. Tai voit järjestää kohteita myös hinnan mukaan jne.

Miten ilmoittaa ja hallinnoida omistamansa tila?

Vuodenvaiheessa sivustomme kehittyi entisestään ja jatkossa yritystilan omistaja pääsee itse hallinnoimaan oman kohteensa tietoja. Näin taataan toimitilojen osalta ajantasaisempaa tietoa.

  1. Rekisteröi itsesi ensin käyttäjäksi. Kirjaudu sisään vapaiden toimitilojen hallintaan.
  2. Tämän jälkeen pääset lisäämään oman toimitilasi Business Järvenpään hakemistoon. Voit nyt itse lisätä, muokata ja poistaa toimitilailmoituksiasi.
  3. Valitse ensin onko toimitila myynnissä vai vuokralla, jonka jälkeen pääset etenemään toimitilan listaukseen. Huomaathan, että myytävät ja vuokrattavat tilat ovat kaksi eri hakemistoa: jos tilasi on sekä vuokralla, että myynnissä, tulee ilmoitus tehdä erikseen molempiin hakemistoihin.
  4. Täytä kohteesta pyydetyt tiedot.
    1. Kuvien osalta kannattaa laittaa hyviä, myyviä kuvia kohteesta.
    2. Kohteen otsikkorivillä kannattaa laittaa myös osoite.

Täysin uusia tuotantotila-aihioita

Intron yritysalueella, Tahti 1 -yritystontilla esimerkiksi on suunnitteilla ja tarkemmassa selvityksessä isohko tuotanto/toimitilahanke yritystoimintaa varten aivan Lahden moottoritien viereen. Yritystoimijoita etsitään parhaillaan. Kohde on toteutuessaan täysin uusi, jolloin yritykset pääsevät itse vielä vaikuttamaan tilojen kokoon ja tarvittaviin vaatimuksiin. Ota suoraan yhteys hankkeen edistäjään oheisen Intro-linkin kautta.

Tutustu tästä kaikkiin Business Järvenpää -sivulla oleviin kohteisiin

Tervetuloa Järvenpäähän, metropolialueen pohjoiseen keskukseen!


Uutinen on julkaistu alun perin Business Järvenpään sivuilla.

Jaa juttu: