Business Järvenpää: Yritysten toimitilatarvekartoitus Järvenpäässä – nykyiset ja tänne sijoittuvat yritykset

Järvenpään kaupunki kehittyy ja kasvaa aktiivisesti. Tällä hetkellä kaupungin alueella toimii noin 3 000 erikokoista ja eri toimialoilta olevaa yritystä. Elinkeinoelämän ja yrittämisen perusedellytysten varmistaminen on yksi Business Järvenpään vastuualueista.

Järvenpää on erinomainen paikka yritystoiminnalle

Järvenpään kompakti koko, loistava sijainti, hyvät liikenneyhteydet ja hyvä saavutettavuus eri ilmansuunnista ovat erinomainen pohja yritystoiminnalle.

Yritykset ovat tärkeä osa kaupungin kokonaisuutta isossa kuvassa – niin palveluiden tuottajina ja tarjoajina asukkaille, matkailijoille ja muille yrityksille, työpaikkojen luojina sekä vaikuttajina verkostoissa ja elinkeinoelämän ylläpidossa.

Minkälaisia toimitiloja tarvitaan?

Business Järvenpää kartoittaa, minkälaisia toimitilatarpeita yrityksillä on nyt tai tulevaisuudessa. Kyselyyn voivat vastata sekä Järvenpäässä jo toimivat yritykset että Järvenpäähän mahdollisesti tulevaisuudessa sijoittuvat yritykset.

Haluamme tietää mm. minkälaisille ja minkäkokoisille toimitiloille on tarvetta ja millä aluilla. Siksi palaute on meille tärkeää ja sitä hyödynnetään kaupunkikehityksen suunnitelmissa.

Toivomme paljon yritysten vastauksia ja näkemyksiä. Oheisen kyselyn täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Vastaa kyselyyn 31.3.2023 mennessä.

Jaa juttu: