Heikki Häyhä Järvenpäähän ohjelmapäälliköksi johtamaan yritys- ja elinkeino-ohjelmaa

Heikki Häyhä on Järvenpään kaupungin uusi ohjelmapäällikkö. Kuva: Järvenpään kaupunki.

Järvenpään kaupunki on yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä kaupungeista Suomessa. Sen strategian kulmakivet ovat kestävä ja hallittu kasvu, vireä kaupunkielämä ja ajoissa auttaminen. Kaupungin uuden strategian pohjalta tehtiin laajassa yhteistyössä yritystoimintaa edistämään yritys- ja elinkeino-ohjelma 2023–2030. Yritysten hyvinvointia ja Järvenpäähän sijoittumista tukevan ohjelman toimenpiteitä johtamaan ja toteuttamaan on valittu ohjelmapäälliköksi Heikki Häyhä (41).

Häyhä on toiminut liiketoiminnan johto-, kehitys- ja käynnistystehtävissä sekä tehnyt monipuolista yhteistyötä kaupunkien kanssa. Vermon Ravirata Oy:n toimitusjohtajana hän vastasi Vermo Areenan liiketoiminnasta. Aiemmin Häyhä on ollut perustamassa ja johtamassa Helsingin keskustassa toimivaa Skywheel Helsinki -palvelukokonaisuutta ja maamerkkiä. Hän on toiminut myös Allas Sea Poolin operatiivisena johtajana, sekä yrittäjänä omassa yrityksessään tehden toimeksiantoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Häyhä on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta Johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan -ohjelmasta.

”Heikki tuo meille kokemusta yritysten käynnistämisestä, kasvusta ja sijoittumisista investointeineen. Vahva myynti-, markkinointi- ja sidosryhmäkokemus ovat hyödyksi Business Järvenpään palveluissa – samoin kokemus yrittäjyydestä. Toimittuaan useiden kaupunkien kanssa Suomessa ja maailmalla Heikki osaa yhdistää yritysten ja kaupungin näkökulmat”, toteaa kaupunkikehitysjohtaja Harri Palviainen.

Erinomainen sijainti ja saavutettavuus sekä yli 3000 yrityksen kasvava ja kehittyvä yritysjoukko vauhdittaa kaupungin kasvua kohti visiota metropolialueen pohjoisesta keskuksesta. Business Järvenpää -brändin alla toimivat kaupungin yritys- ja elinkeinopalvelut tukevat yrityksiä.

”Olen innoissani mahdollisuudesta päästä edistämään kasvavan kaupungin yritystoimintaa. Yritys- ja elinkeino-ohjelmassa on hyvät suuntaviivat ja konkreettisia toimenpiteitä – siitä on syntynyt positiivinen, asioita edistävä ja kehittävä tunne.  Uskon, että aiemmista tehtävistäni minulla on paljon annettavaa ohjelmapäällikön tehtävään. Entisenä järvenpääläisenä olen pitkään ollut kiinnostunut kaupungista ja sen tulevaisuudesta, vaikka järven toisessa päässä nyt asummekin”, kertoo Häyhä pilke silmäkulmassaan.

Kaupunkikehityksen palvelualue tukee palveluillaan kaupungin kasvua ja kehittymistä. Business Järvenpää tuottaa yhteistyössä kumppaneiden kanssa yritysten kasvua ja kansainvälistymistä, työvoiman saantia sekä yritysympäristöä vahvistavia palveluita. Yhteistyössä alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten verkostojen kanssa Business Järvenpää tekee aktiivista markkinointi- ja myyntityötä sekä sijoittumispalveluita yrityksille.

Häyhä toimii Business Järvenpää -tiimin esihenkilönä ja raportoi työssään Palviaiselle.


Lisätiedot:

Harri Palviainen, kaupunkikehitysjohtaja, +358 500 967 744, harri.palviainen@jarvenpaa.fi

Heikki Häyhä, ohjelmapäällikkö, +358 45 119 2610, heikki.hayha@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: