Hyvinvointialueen palvelujen verkostosuunnitelman asukasinfot marras-joulukuussa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa 1.1.2023 alkaen alueemme sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueen pitkän tähtäimen palveluverkkosuunnitelman 2020–2030 tavoitteena on parantaa palvelujen laatua ja vaikuttavuutta, palveluiden saatavuutta sekä uudistaa ja monipuolistaa palveluita.

Lokakuussa tehtyjen kyselyiden avulla on kartoitettu asukkaiden, henkilöstön ja päättäjien näkemyksiä ja ajatuksia hyvinvointialueen palvelujen verkostosta, nykyisistä hyvistä käytänteistä sekä kehittämiskohteista. Kyselyiden vastauksia tullaan hyödyntämään palvelujen verkostosuunnitelman valmistelussa.

Hyvinvointialueen palvelujen verkostosuunnitelman asukasinfoissa käydään läpi asukaskyselyn tuloksia ja esitellään palvelujen verkostosuunnitelman valmistelun tilannetta. Paikalla on myös hyvinvointialueen johtaja sekä palvelualueiden johtajat.

Asukasinfot ovat saman sisältöisiä, eli voit valita itsellesi parhaiten sopivan paikan ja ajan. Asukasinfoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

  • ma 21.11. klo 18.00–19.30: Nurmijärvi, kunnantalo, valtuustosali (Keskustie 2b, Nurmijärvi)
  • ke 30.11. klo 18.00–19.30: Hyvinkää, Hyvinkään lukio Kipinä (Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää)
  • to 1.12. klo 18.00–19.30: Tuusula, Gustavelund (Kirkkotie 36, Hyrylä)

Lisätietoja Keusoten sivulta:

Hyvinvointialueen palvelujen verkostosuunnitelman valmistelu – Keski-Uudenmaan Sote (keusote.fi)

Jaa juttu: