Järvenpää pärjäsi mallikkaasti Yrittäjien kuntabarometri -kyselyssä

Suomen Yrittäjät on toteuttanut yrittäjille Yrittäjien kuntabarometri -kyselyn 1.2.–4.4.2022 välillä. Kuntabarometrissa yrittäjä on voinut antaa palautetta ja arviota oman kuntansa toiminnasta. Kunnat puolestaan saavat yrittäjiltä tärkeää palautetta toiminnastaan.

Järvenpää sijoittui 10 000–50 000 asukkaan kunnista Uudellamaalla kokonaisuudessaan kolmanneksi. Kuntabarometrin mukaan Järvenpää on kokonaisuutena vahva ja kaupunki on kaikilla barometrin osa-alueilla Uudenmaan kuntien neljän joukossa sekä samalla maan keskiarvojen yläpuolella. Keskiarvoa on mitattu asteikolla 1–5.

Järvenpään pitkäjänteinen panostaminen yritysten tukemiseen ja kasvuun näkyy vahvuutena kaikilla osa-alueilla. Vahvimpia osa-alueita ovat elinkeinopolitiikan asema kunnassa (3,29), päätöksenteon yrityslähtöisyys (3,25), hankintapolitiikka (3,20) ja yrityspalvelut (3,24).

Kuntabarometri (ent. Elinkeinopoliittinen mittaristo) toteutettiin nyt kymmenettä kertaa. Tutkimuksen on toteuttanut IROResearch Oy Suomen Yrittäjien toimeksiannosta.

Tutustu tarkempiin tuloksiin:

Jaa juttu: