Järvenpääjuhla täyttää kaupungin monipuolisella tapahtumakattauksella lauantaina 20.8.2022

Järvenpääjuhla on koko kansan maksuton kaupunkitapahtuma, joka valtaa kaupungin yhteisellä tekemisellä, taiteella ja musiikilla. Lauantai-iltana juhla huipentuu monitaiteiseen Kuplat-Juhlat -spektaakkeliin Järvenpää-talolla sekä Sunplugged-tapahtuman ohjelmaan Kirjaston puistossa, kun lavalle nousevat muun muassa Plutonium 74 ja Sielun veljistä tuttu Jukka Orma orkestereineen. 

Järvenpääjuhlaa vietetään lauantaina 20.8.2022 klo 10–01 välillä.  

Päivän aikana kaupunki täyttyy monipuolisesta kattauksesta kokemuksia, elämyksiä, makuja ja seikkailuja jokaiselle kaupunkilaiselle. Nauti taiteesta, opi uusia kädentaitoja – tai vaikkapa skeittaamista – herkuttele katuruualla, riehaannu Järvenpää-talon teknobileissä, tunnelmoi Aholan tai Taidemuseon yössä, vieraile uniikissa Alvar Aallon piirtämässä yksityiskodissa Villa Kokkosessa, tai nappaa kirjavinkki viedessäsi pehmolelusi Yökirjaston Pehmojen yöhön. Järvenpääjuhla muotoutuu juhlijansa näköiseksi! 

Kuplat-Juhlia (Järvenpää-talo klo 17–01) on mahdollista kuunnella myös radion kautta Kuplat FM-kanavalla Järvenpään alueella taajuudella 87,6MHz.  

Tutustu Järvenpääjuhlan ohjelmakattaukseen 

Järvenpääjuhlan teemana kestävä kehitys

Järvenpään kaupungin 70. juhlavuoden kunniaksi vuonna 2021 perustettu tapahtuma on saanut teemakseen vuodelle 2022 kestävän kehityksen. Tapahtuma liittyy myös Järvenpään Kestävät tapahtumat -hankkeeseen kokeilutapahtumana. Kestävyysteema näkyy erityisesti Järvenpää-talon edustan Kirjaston puistoon nousevalla Sunplugged-lavalla, jonka äänentoisto saa sähkönsä suurista aurinkopaneeleista ja yleisön tuottamasta polkuenergiasta. Sunplugged-konseptin takaa löytyy keksijä ja tietokirjailija Janne Käpylehto, joka on yksi Suomen johtavia aurinkoenergian asiantuntijoita. 

Maksuton tapahtumabussi kuljettaa juhlijoita museoihin 

Järvenpääjuhlan aikana maksuton 16-paikkainen bussi kulkee klo 11–15.45 Järvenpää-talon ja Villa Kokkosen väliä, ja klo 16.45–21.30 Järvenpää-talon ja Aholan väliä. 

Tapahtumabussin aikataulut ja lisätietoa löytyy Järvenpääjuhlan tapahtumasivulta.  

Jaa juttu: