Järvenpään kaupunki järjestää poikkeusoloista huolimatta perinteisen ilotulituksen uudenvuodenaattona

Rantapuistossa järjestetään näyttävä ilotulitus uudenvuodenaattona.

Ilotulitus huipentaa kaupungin 70. vuotisjuhlavuoden.

Järvenpään kaupunki juhlistaa 70. juhlavuoden päättymistä ilotulituksella Rantapuistossa perjantaina 31.12. klo 19–19.10. Näytös toteutetaan Sibeliuksen Finlandian hengessä.

Koronarajoitusten vuoksi alueella ei järjestetä yleisötapahtumaa eikä tarkkaa ammuntapaikkaa julkisteta. Ilotulitteet ammutaan korkealle, jotta näkyvyys on mahdollisimman laaja koko keskustan alueella ja ihmisten pakkautuminen yhteen paikkaan vältetään. Myöskään musiikkia ei järjestäjän toimesta esityksessä kuulla. Kaupunkilaiset voivat halutessaan virittyä ilotulituksen alkaessa itse tunnelmaan kuuntelemalla omista laitteistaan Finlandia-hymnin. Hymni-version voi kuunnella kaupungin YouTube-tililtä.

Järvenpään kaupunki toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset ihailemaan illan suussa toteutettavaa ilotulitusta. Ilotulituksen toteuttaa Suomen Ilotulitus Oy.

Huomioithan viranomaisten antamat päivittyvät terveysturvallisuusohjeet tullessasi seuraamaan ilotulitusta. Pidäthän myös turvaetäisyyksiä muihin katsojiin. Mikäli turvavälien pitäminen on hankalaa, käytäthän myös maskia. Jos olet sairaana, seuraathan ilotulitusta esimerkiksi omalta pihaltasi tai parvekkeeltasi.


Lisätietoja:
Kristian Schmidt
tapahtumatuottaja
Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut
p. 040 315 3249
etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: