Järvenpään kaupunki onnitteli tuoreita potkunyrkkeilyn maailmanmestareita 

Simo Tähtinen ja Joni Saastamoinen voittivat kumpikin omissa sarjoissaan potkunyrkkeilyn nuorten maailmanmestaruuden Italian Jesolossa 2. – 8.10.2022. Tähtinen voitti nuorten 15 – 16-vuotiaiden 71 kilon painosarjan ja Saastamoinen niin ikään saman ikäluokan nuorten 81 kilon painosarjan. 

Mitalikahvitilaisuus järjestettiin eilen 19.10. Kehäkarhujen tiloissa. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eemeli Peltonen ja kulttuurijohtaja Pirre Raijas onnittelivat tuoreita maailmanmestareita. 

– Järvenpään kaupungin puolesta onnittelemme Simo ja Jonia! Maailmanmestaruus on vaatinut molemmilta nuorilta pitkäjänteistä sitoutumista ja kovaa työtä. On hienoa nähdä, kun nuoret urheilun lupaukset saavuttavat huomattavaa kansainvälistä menestystä. Simo ja Joni ovat hyviä esimerkkejä myös muille nuorille omien unelmien tavoittelemisesta, Pirre Raijas ja Eemeli Peltonen kiittelivät onnittelupuheenvuorossaan. 
 
Järvenpään Kehäkarhut ry on yli 500 jäsenen kamppailu-urheiluseura, josta on tullut muun muassa kymmenen maailmanmestaria, neljä Euroopan mestaria ja lukuisia muita menestyjiä. 

– Simo Tähtinen ja Joni Saastamoinen ovat Kehäkarhujen kasvatteja. Tällä hetkellä lukion ensimmäisellä luokalla opiskelevat nuoret miehet aloittivat potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn harrastamisen Järvenpään Kehäkarhuissa 10-vuotiaana ja ovat harjoitelleet siitä saakka säännöllisesti, kertoo valmentajana toimiva Juha Saurama. 

Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eemeli Peltonen ja kulttuurijohtaja Pirre Raijas toivat Simolle ja Jonille kaupungin onnittelut. Kuva: Teemu Tietäväinen
Jaa juttu: