Järvenpään kaupunki rikastuttaa kulttuurikesää kaupunkilaisten omilla mikrotapahtumilla

Jäke

Järvenpään kaupunki toteuttaa kesällä kokeilun, jonka ansiosta on mahdollista järjestää maksimissaan 50 henkilön tapahtumia kaupungin yleisillä alueilla Rantapuistossa ja Vanhankylänniemessä kevennetyllä lupamenettelyllä. Suurempia tapahtumia varten yleisten alueiden käyttölupaa haetaan jatkossakin lupapiste.fi -palvelun kautta.  

Kesä Jäke on tarkoitettu jokaiselle järvenpääläiselle, jolla on intoa toteuttaa kaikille avoimia pieniä ilmaistapahtumia mahdollisimman helposti tehden Järvenpään kulttuurielämästä entistä hauskemman ja monipuolisemman! 

Kaupunki kannustaa päästämään luovuuden valloilleen ja toteuttamaan näin rohkeasti oma visio! Mikrotapahtuman on vain noudatettava tapahtumasääntöjä ja tapahtumakuvaus on ilmoitettava sähköpostitse kaupungille tarkistusta varten. 

Helppo ja yksinkertainen toteutus 

Kesä Jäken säännöt on luotu kaikille yhteisiksi, jotta tapahtuman ilmoittaminen olisi mahdollisimman helppoa. Tapahtumien tulee olla ilmaisia, kaikille avoimia, Rantapuistossa tai Vanhankylänniemen yleisellä alueella sijaitsevia tapahtumia. Esimerkiksi pelkkä myyntitapahtuma ei ole Kesä Jäken sääntöjen mukainen. Tapahtumissa tulee olla yhteyshenkilö, joka ottaa vastuun tapahtumasääntöjen noudattamisesta. Mikäli tapahtuma ei noudata sääntöjä, siitä aiheutuu vaaraa tai yhteyshenkilön määrittäminen ei onnistu, emme voi antaa lupaa tapahtuman järjestämiseen.  

Säännöt voit lukea täältä: Kesä Jäke -säännöt | Järvenpää (jarvenpaa.fi) 

Kesä Jäke -kotisivut: Kesä Jäke -mikrotapahtumat | Järvenpää (jarvenpaa.fi) 

Ilmoittaminen 

Ilmoitus tapahtumasta on tehtävä kolme viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa osoitteeseen: joonas.ikonen@jarvenpaa.fi 

Käymme viikoittain läpi tapahtumaideat ja myönnämme luvan, mikäli tapahtuma noudattaa em. kriteerejä. 

Jaa juttu: