Järvenpään kaupunkikehitysjohtaja siirtymässä muihin tehtäviin

Järvenpään kaupungin kaupunkikehitysjohtajana joulukuusta 2021 lähtien toiminut Harri Palviainen on irtisanoutunut tehtävästään. Hän aloittaa toukokuun alussa Helsingin Asumisoikeus Oy:n toimitusjohtajana.

”On ollut palkitsevaa viedä yhdessä Järvenpäätä eteenpäin kasvun ja kehityksen polulla uuden strategiamme ohjaamana. Uskon, että talouden haasteista huolimatta kehityssuunta on jatkossakin positiivinen. Järvenpäällä on erinomaiset eväät yhteiseen hiileen puhaltaen menestyä myös tulevaisuudessa elinvoimaisena metropolialueen pohjoisena keskuksena”, Palviainen sanoo.  

”Haluan kiittää yhteistyöstä laajaa kumppaniverkostoamme, kaupunkiorganisaation huippuosaajia, kollegoita sekä kaupunkistrategiamme edistämisessä tukeneita poliittisia luottamushenkilöitä. Erityiskiitos Järvenpäässä toimiville yrityksille ja yhteisöille, jotka pitävät toiminnallaan kaupungin elinvoimaisena. Yhteinen tekemisen meininki on ollut vauhdikasta ja hauskaa – toivottavasti kohtaamme tulevaisuudessakin!”

Vt. kaupunkikehitysjohtajana jatkaa kaupunkitekniikan johtaja Mikko Autere, joka on hoitanut sijaisuutta alkuvuoden ajan Palviaisen ollessa opintovapaalla.

Uuden kaupunkikehitysjohtajan rekrytointi on tarkoitus aloittaa viimeistään syksyllä. Kaupunkikehitysjohtaja on palvelualuejohtaja, jonka valitsee Järvenpään kaupunginvaltuusto.

Lisätietoja:

Iiris Laukkanen
kaupunginjohtaja
puh. 040 315 3155
s-posti: iiris.laukkanen@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: