Järvenpään nuoret kesätöihin

Kesätyönhaku Järvenpäässä on käynnistynyt poikkeustilanteesta huolimatta. Toivomme, että nuoria työllistyisi kesäksi enemmän kuin viime vuonna niin kaupungille, yrityksiin, yhdistyksiin ja kotitalouksiin. Haastamme kaikki työnantajat ideoimaan työmahdollisuuksia nuorille!

Järvenpään kaupungin kesätyöhaku alkaa 15.3.

 Järvenpään kaupungin kesätyönhaku on auki 15.3.–4.4.2021.  Haku kaupungin työpaikkoihin avautuu verkkosivuillamme 15.3. klo 9.

Järvenpään kaupunki tarjoaa kesätyöpaikkoja järvenpääläisille 15–19-vuotiaille nuorille kaupungin eri toimipisteisiin. Palkattavan kesätyöntekijän työaika on 30 h/viikossa ja työstä maksettava palkka 843,41e/kk. Työsopimus tehdään kuukaudeksi. Valituille ilmoitetaan kesätyöpaikasta 8.5.2021 mennessä.

Myös 19-vuotiaat voivat hakea

Tänä vuonna poikkeuksellisesti myös 19-vuotiaat saavat hakea kesätöitä kaupungilta, koska moni viime vuonna täysi-ikäiseksi tullut nuori jäi koronatilanteen vuoksi ilman kesätyöpaikkaa. Kun haku päättyy, toimipisteiden esihenkilöt haastattelevat hakijoita ja valitsevat yksiköidensä työtarpeisiin parhaiten vastaavat kesätyöntekijät.

Kesätyöllistämistuki

Kesätyöllistämistuen ennakkohaku on ajalla 8.2.–31.5. Kesätyöllistämistukea voivat hakea yritykset, kotitaloudet ja yhdistykset, mutta järvenpääläiset nuoret voivat markkinoida itseään tuesta työnantajalle kertoen.

Kolmannen sektorin kesätyöllistämistuki

Yhdistykset, säätiöt ja järjestöt voivat hakea kolmannen sektorin kesätyöllistämistukea 15.2. – 31.8. välisenä aikana. Tukea maksetaan todellisten palkkauskustannusten mukaisesti, kuitenkin enintään 1 007,01 €/kk.

Kotitalouksien ja yritysten ostopalvelu

Edellisvuosien tapaan työllistämme nuoria tänäkin vuonna ostopalvelumme kautta kotitalouksiin ja yrityksiin. Uuden yhteistyökumppanimme Personalhuset Staffing Groupin KesäRekry -palvelun kautta työnantaja voi hakea vaivatta kesätyöntekijöitä. KesäRekry hoitaa nuorten haastattelut, sopimukset ja palkanmaksun. KesäRekry-palvelun sivut

Kesätyösivut: https://www.jarvenpaa.fi/kesatyo

Lisätietoja: vaikuttamo@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 3151

Jaa juttu: