Järvenpään uusi asukaslehti on Järvenpääläinen

Järvenpään kaupunki uudisti asukaslehtensä asukkaiden toiveiden mukaisesti. Uusi asukaslehti on nimeltään Järvenpääläinen. Sen ensimmäinen numero, Kesä-Järvenpääläinen 2024, on jo luettavissa digiversiona ja painettuna käsissämme ihan tuota pikaa.

Lehteä on jaossa tulevana lauantaina 11.5. Järvenpää-päivässä ja siitä eteenpäin myös jakelupisteissä Järvenpää-infossa, kirjastolla, uimahallilla, Myllytien toimintakeskuksessa, JUSTissa sekä aseman R-kioskilla. Nouda omasi! Koteihin uutta asukaslehteä ei jaeta.

”Kysyimme loppuvuodesta 2023 kaupunkilaisilta, mitä he toivovat asukaslehdeltä. Saimme yli kaksisataa vastausta”, viestintäjohtaja Heli Komulainen kertoo.

”Vastausten perusteella kaupunkilaiset haluavat lukea asukaslehdestä eniten ajankohtaisista asioista, kulttuurista ja tapahtumista, liikunnasta ja ulkoilusta sekä harrastusmahdollisuuksista yleensä. Uusi Järvenpääläinen onkin koostettu näitä toiveita silmällä pitäen.”

Kaupunkilaiset toivoivat lehteen myös sosiaali- ja terveyspuolen asioita. Järvenpääläisen vakiosisällöksi onkin otettu Keusoten oma aukeama, jonka tuottaa hyvinvointialueen viestintä. Muu lehti on Järvenpään kaupungin viestintätiimin käsialaa ja myös lehden graafinen suunnittelu sekä taitto on tehty itse.

Koska lehti sisältää edeltäjäänsä enemmän ajankohtaisia aiheita, se ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Kesä-Järvenpääläisen jälkeen pääsemmekin lukemaan Syksy-Järvenpääläistä (ilmestyy elokuun lopussa) ja Talvi-Järvenpääläistä (ilmestyy marraskuun lopussa).

Järvenpääläinen on 16-sivuinen julkaisu. Lisäksi lehden keskiaukeamalla on irrotettava kartta-aukeama. Ensimmäisen numeron kartta antaa vinkkejä kivaan kesätekemiseen Tuusulanjärven ympäristössä.

Palautetta lehdestä sekä sisältötoiveita voi lähettää osoitteeseen viestinta@jarvenpaa.fi.

Linkki Kesä-Järvenpääläisen digiversioon

Mobiiliystävällinen versio digi-Järvenpääläisestä

Lisätiedot:

Heli Komulainen
viestintäjohtaja
puh. 040 315 3100
s-posti heli.komulainen@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: