Vaikuttamistoimielinten kuntavaalipaneelit alkavat Järvenpäässä

Kaiken takana on kunta. Kuntavaalit 13.6. -vaalibanneri

Tervetuloa kuntavaalipaneeleihin!

Järvenpään vaikuttamistoimielimet ovat lakisääteisiä elimiä, jotka varmistavat edustamansa ihmisryhmän osallisuutta ja vaikuttamista kaupungin päätöksenteossa, suunnittelussa ja palveluissa. Kaikki vaikuttamistoimielimet järjestävät omat vaalipaneelit, joihin voi osallistua kuka tahansa. Paneelit järjestetään Teams-alustalla.

Nuorisovaltuuston vaalipaneeli ke 28.4. klo 18–19

Panelisteiksi on kutsuttu ehdokkaita suurimmista järvenpääläisistä puolueista (Kokoomus, SDP, Järvenpää Plus, Vihreät, Perussuomalaiset, Keskusta, Vasemmistoliitto ja Kristillisdemokraatit).

Tärkeitä teemoja ovat talous, turvallisuus ja ympäristö, ja ne on valittu työryhmän kokouksessa käydyn keskustelun sekä järvenpääläisille yläkoululaisille jaetun kyselytutkimuksen vastausaineiston perusteella.

Paneelin puheenjohtamisesta vastaa nuorisovaltuuston oppilaskuntatyöryhmän edustaja.

Linkki jaetaan järvenpääläisille yläkouluille Wilmassa. Haluatko mukaan? Kysy linkkiä: noora.salo(at)jarvenpaa.fi

Järvenpään nuorisovaltuusto Facebookissa
Järvenpään nuorisovaltuusto Instagramissa

Lisätietoja

Lisätietoja Järvenpään nuorisovaltuuston kuntavaalipaneelista sekä keskeisistä teemoista antaa Niko Kotilainen: niko.kotilainen@jarvenpaa.fi.

Vammaisneuvoston vaalipaneeli ke 5.5.2021 klo 17.30

Paneelissa keskustellaan vammaisten järvenpääläisten arkeen ja osallisuuteen vaikuttavista palveluista ja niiden turvaamisesta. Tarkoitus on varmistaa, ettei kukaan Järvenpäässä putoa palvelujen ulkopuolelle diagnoosin tai sen puutteen vuoksi.

Kutsumme Järvenpään jokaisesta puolueesta ja vaaliryhmittymästä yhden kuntavaaliehdokkaan vaalipaneeliimme. Vammaisneuvoston vaalipaneeli on yleisölle avoin, ja se tulkataan viittomakielelle.

Me vammaisneuvostossa tunnemme vammaisten lasten ja aikuisten arkea ja tiedämme, että ihmisoikeuksien toteutuminen riippuu usein siitä, miten rahankäyttöä kaupungissa priorisoidaan.
Järvenpään vammaisneuvoston Facebook-tili

Lisätietoja

Vammaisneuvoston puheenjohtaja Anu Lönnqvist: anu.lonnqvist(at)gmail.com

Eläkeläisneuvoston vaalipaneeli ti 11.5. klo 14–16

Järvenpään eläkeläisneuvosto järjestää vaalipaneelin tiistaina 11.5. klo 14-16.

Panelisteiksi on kutsuttu ehdokas kaikista järvenpääläisistä puolueista/ryhmittymistä, joilla on ehdokkaita (Järvenpää Plus, Keskusta, Kokoomus, Kristillisdemokraatit, Perussuomalaiset, SDP, Vihreät ja Vasemmistoliitto). Paneelia johtaa eläkeläisneuvoston puheenjohtaja Leena Peltosaari.

Lisätietoja

Lisätietoja saat Leena Peltosaarelta: peltosaari.leena(at)gmail.com

Jaa juttu: