Käytätkö kimppakyytipalvelua? Kerro siitä meille!

Kuva auton sisältä, kun mies ajaa ja nainen istuu vieressä.
Kuvakaappaus Kimppakyydit -palvelun etusivulta.

Järvenpäässä on ollut mahdollista matkustaa Kimppakyydit -palvelun avulla viime syksystä lähtien. Etsimme nyt Järvenpäämedian haastatteluun kolmea kaupunkilaista kertomaan kokemuksistaan palvelun käyttäjinä. Kuinka palvelun on löytänyt, kauanko on sitä käyttänyt, miksi on kokenut palvelun itselleen tärkeänä, keiden kanssa kimppakyytejä tehdään, millaisia matkoja yleensä taitetaan, millä tavalla palvelu on lisännyt yhteisöllisyyttä esimerkiksi omalla asuinalueella, onko palvelun kautta löytynyt uusia ystäviä ja mitä on palvelun käytön aikana oppinut?

Kaupunkilaisten lisäksi palvelua voivat käyttää myös yrittäjät ja yritykset. Kimppakyytien ansiosta yritysten työntekijät pääsevät helpommin ja edullisemmin töihin, tai myös kauempaa tulevat asiakkaat ja jäsenet käyttämään palveluita. Samalla kimppakyydit toimivat kustannustehokkaana ja nopeana tapana päästövähennyksien aikaansaamiseksi. Kuulisimme mielellämme myös kaupungin yrittäjien ja yritysten käyttökokemuksista palvelun käyttäjinä.

Yhteydenotot sähköpostitse tai WhatsAppin kautta viestinnän asiantuntija Ari Minadikseen (ari.minadis@jarvenpaa.fi tai puh. 040 315 3941) keskiviikkoon 22.3.2023 mennessä.


Lue myös:

Kimppakyytipalvelu toimii Järvenpäässä kaupunkilaisia ja yrityksiä varten

Jaa juttu: