Kerro ajatuksiasi ja ideoitasi hyvinvoinnista ja arjen turvallisuudesta Järvenpäässä

Olemme käynnistäneet Järvenpään hyvinvointi- ja turvallisuussuunnitelman laatimisen vuosille 2022–2025. Suunnitelmassa kuvataan ennaltaehkäiseviä ja varhaista tukea koskevia hyvinvoinnin tavoitteita ja toimenpiteitä, joiden toteuttamiseen kaupunki voi omalta osaltaan vaikuttaa.

Terveys, yhteisöllisyys ja viihtyisä elinympäristö kuuluvat hyvään elämään. Hyvinvointiamme tukevat myös elinikäinen oppiminen sekä riittävät työ- ja toimeentulomahdollisuudet. Tärkeää on myös järvenpääläisten arjen turvallisuus sekä kuntalaisten peruspalveluista ja kodin turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä huolehtiminen.

Hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistäminen on meidän yhteinen asiamme. Kaupunkilaisena sinulla on mahdollisuus vaikuttaa muun muassa palvelujemme kehittämiseen.

Järvenpääläinen, osallistamme sinut mukaan tähän hyvinvointityöhön. Haluamme kuulla sinun näkemyksesi hyvinvoinnista ja arjen turvallisuudesta Järvenpäässä. Mitä mietteitä tämä herättää sinussa? Voit kirjata ajatuksiasi ja ideoitasi 15.9. – 1.10.2021 alla olevan linkin kautta. Voit peukuttaa myös muiden kommentteja.

Kysely toimii älylaitteissa. Voit myös laittaa ajatuksiasi ja kommenttejasi sähköpostilla joko Tuomas Tenkaselle tai Kirsi-Marja Karjalaiselle, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi.

Hyvinvointi ja arjen turvallisuus Järvenpäässä 2022-2025

Hyvää elämää ja toimivaa arkea – tehdään sitä yhdessä!

Lisätietoja:
Kirsi-Marja Karjalainen, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaja ja Tuomas Tenkanen, johtava asiantuntija, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: