Keski-Uudenmaan eduskuntavaaliehdokkaat tentissä Myllytien toimintakeskuksessa 15.3.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Järvenpään eläkeläisneuvoston ja Järvenpään vammaisneuvoston järjestämään eduskuntavaalipaneeliin keskiviikkona 15.3. klo 16.30-18.

Paikka: Myllytien toimintakeskus, osoite Myllytie 11, 04400 Järvenpää. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta, C-oven kautta.

Panelisteiksi kutsutaan ehdokas tai edustaja jokaisesta eduskuntaan pyrkivästä puolueesta. Tiedotteen julkaisuhetkellä vaalipanelisteiksi ovat ilmoittautuneet Annamari Brandao (kristillisdemokraatit), Petri Graeffe (kokoomus), Katri Heinmurto (keskusta), Nina af Hällström (ruotsalainen kansanpuolue), Kirsi Janhunen (Liike Nyt),  Taina Kivelä (liberaalipuolue), Suvi Kerttula (feministinen puolue), Satu Lampi (perussuomalaiset), Tiia Lintula (vihreät), Eemeli Peltonen (sosiaalidemokraatit) ja Lotta Vainiola (vasemmisto).

Päivitämme osallistujatiedon tähän uutiseen.

Paneeli on avoin tilaisuus, ja siellä tarjotaan kahvit. Etukäteen kutsumme mukaan myös nuorisovaltuuston sekä tietysti omista taustayhdistyksistä ja ryhmistä väkeä. Kevään eduskuntavaalikampanjoinnin ollessa kuumimmillaan haluamme keskustelulla kasvattaa äänestysintoa ja korostaa äänestämisen tärkeää vaikutusta.

Tilaisuudessa on valmisteluryhmän laatimia tiukkoja kysymyksiä sekä yleisön kysymyksiä tai kommentteja.

Voit tutustua vaikuttamistoimielinten toimintaan Järvenpään kaupungin kotisivuilla osoitteissa:

Tervetuloa!

Eduskuntavaalit 2023.
Tilaisuuteen kuljetaan C-oven kautta.
Jaa juttu: