Keusote uutisoi altistumisista Järvenpäässä

Järvenpäässä Mc Arthur Pubissa ja Korona Pubissa viime perjantaina asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Ravitsemusliikkeissä oleskelleella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio. Mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua perjantaina 13.11. Mc Arthur Pubissa noin klo 16-17.15 ja Korona Pubissa klo 21.30-22.30. Tarrtuntavaaraa ei enää ole.

Suosittelemme, että kyseisenä aikana ravintolassa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät Keusoten verkkosivuilta osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Myös Järvenpään JUSTin neuvolassa on tapahtunut altistumisia koronavirukselle. Neuvolassa on ollut tartuttavuusaikana 14.11.-16.11. koronapositiiviseksi todettu työntekijä. Altistumisia ei ole tapahtunut asiakaskontakteissa. Noudatamme asiakaskontakteissa hyvää koronasuojausta. Altistuneet työntekijät on asetettu kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Yhteensä karanteeniin asetetaan kahdeksan henkilöä.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Alaikäisten ajanvaraus näytteenottoon tapahtuu Koronahoitopuhelimen kautta, p. 019 226 0099, 8-20. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen.

Tietoa koronaviruksesta:

Jaa juttu: