Kiihtymisvaiheeseen siirtymisen vaikutukset kaupungin palveluihin

Keusoten alueella ovat 15.6. tulleet voimaan koronapandemian kiihtymisvaiheen rajoitukset.

Muutoksen vaikutukset Järvenpään kaupungin palveluihin on listattu alla.

Järvenpää opisto

Kurssitoimintaa toteutetaan sisä- ja ulkotiloissa tosiallisia turvavälejä noudattaen, ilman henkilörajauksia.

Museot

Museokäyntejä ei tarvitse enää varata ennakkoon. Suvirannan luonteesta johtuen ennakkovarauskäytäntö jatkuu.

Perhetalo Joutsikki

Noudatetaan perhe-, yksilö- ja ryhmätapaamisissa voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita, sisätiloissa turvavälit ja hygieniavaatimukset huomioiden. 

Nuorisopalvelut 

Noudatetaan suunnitellussa avoimessa päiväleiri- ja retkitoiminnassa voimassa olevia terveysturvallisuusmääräyksiä, sisä- ja ulkotiloissa.

Myllytien toimintakeskus

Sovitut kohdennetut ryhmät sisällä ja ulkona toteutetaan suunnitelman mukaisesti ennen kesäsulkua terveysturvallisuusmääräyksisä noudattaen

Maahanmuuttajatoimisto Verso

Asiakastyötä tehdään etäpalveluna ja rajoitetusti lähipalveluna.

Liikuntapalvelut

Kaupungin hallinnoimia ulko- ja sisäliikuntatiloja voidaan käyttää kaiken ikäisten ohjattuun harrastustoimintaan terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Lasten ja nuorten harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta on mahdollista. Terveysturvallisuus mm. turvavälien mahdollistaminen on toiminnan järjestäjän vastuulla. Yleisöä koskee aluehallintoviraston (AVI) kokoontumisrajoitus. Kilpa- ja huippu- urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan aiempien päätösten mukaisesti.

Uimahalli on avoinna kaikille käyttäjille. Aukioloajat: ma-to klo 6 – 21, pe klo 8 – 21, la-su klo 9 – 15. Uimahallin tiloihin otetaan max. 80 henkilöä kerrallaan. Tämän lisäksi seuratoiminta ja lasten uimakoulutoiminta järjestetään terveysturvallisesti. Kuntosalissa max. 12 henkilöä kerrallaan. Saunat on avattu henkilömäärärajoituksin. 

Ohjaamo, aikuisten uravalmennus ja etsivä nuorisotyö

Vaikuttamo ja etsivä nuorisotyö jatkavat asiakaspalvelua ajanvarauksella. Nuoria tavataan myös ulkona. Yli 10 hengen ryhmätoiminnan järjestäminen sisätiloissa terveysturvallisuusohjeet huomioiden on mahdollista.

Cooperin Kulma

Lounas- ja kahvilapalveluja järjestetään niin, että noin puolet asiakaspaikoista on käytössä sisätiloissa. Ulkona ruokaileminen on mahdollista ilman turvavälejä, kunhan fyysistä kontaktia on mahdollista välttää.

Kartanon Kahvila 

Lounas- ja kahvilapalveluja järjestetään niin, että noin puolet asiakaspaikoista on käytössä sisätiloissa. Ulkona ruokaileminen on mahdollista ilman turvavälejä, kunhan fyysistä kontaktia on mahdollista välttää.

Terassialueella voi oleskella yli 50 henkeä samanaikaisesti. Istumapaikat järjestellään niin, että asiakkaiden on mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa.

Jaa juttu: