Lasten puistoruokailu järjestetään kesäkuussa

Lapsille ja nuorille tarkoitettu maksuton puistoruokailu järjestetään Järvenpäässä 6.–23.6.2022.

Ruoka on jokaisena päivänä keittolounas. Lounasta jaetaan Kinnarin koulun (Koulukuja 3) ja Perhetalo Joutsikin (Naavatie 1) piha-alueilla.

Paikan päällä voi ruokailla arkipäivisin kello 11–12 välillä. Lisäksi molemmilla pihoilla järjestetään hauskaa, mukaansatempaavaa ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille klo 9–13.

Ruoasta vastaa lounasravintola Cooperin Kulma. Ruokaa on varattu noin 100–200 ruokailijalle, mutta määrää voidaan tarkentaa osallistujien mukaan.

Omat ruokailuvälineet mukaan

Lapsilla tulee olla mukana omat aterimet, lautaset, mukit sekä ruokajuoma. Ruoka on keittolounasta ja sopii sekaruokavaliota noudattaville. Keitot ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Vegaani- tai kasvisruokavaliota ei valitettavasti voida huomioida.

Kaikki järjestelyt tehdään koronaturvallisesti vallitsevat hygieniasäädökset huomioiden. Ruokailemaan tulevien tulee muistaa turvavälit.

Tervetuloa puistoon kesäkuussa!

Lisätietoja:

  • Marja Häyhä, palvelupäällikkö, lapsiperheiden palvelut, puh. 040 315 2548, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi
  • Lotta Häkkinen, ruokapalveluohjaaja, Cooperin Kulma, puh. 040 315 2564, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi tai Cooperin Kulma, puh. 040315 2135,  cooper.kulma@jarvenpaa.fi
Jaa juttu: