Lokakuu on ikäkuu – tapahtumia ikäihmisille!

Tule viettämään kanssamme Ikäkuuta 1.31.10.2023. Tarjolla on monipuolisia tapahtumia kulttuurista ja musiikista aina liikuntahetkiin. Järvenpään Ikäkuu on osa valtakunnallista Vanhustenviikkoa, jota vietetään lokakuussa. Tämän vuoden teemana on “Tehdään iästä numero – Age matters”. 

Ikäkuun ohjelmatarjonnan löydät esitteestämme, jonka voit napata mukaasi Myllytien toimintakeskuksesta, JUSTista, kirjastosta, uimahallilta, Järvenpää-talolta, Hyvinvointikampukselta tai Setlementti Louhelasta.  Ikäkuu-esite löytyy myös sähköisenä kaupungin verkkosivuilta selailtavana
e-julkaisuna.

Järvenpäässä Ikäkuuta vietetään jo kahdeksatta kertaa. Tule mukaan yksin tai yhdessä vaikkapa naapurisi kanssa. Ole utelias ja poimi kuukauden teemoista se mikä sinulle sopii parhaiten. Tarjolla on yleisöluentoja, kirjailijavierailuja, minimessua, memodancea, digiopastusta, terveystietoa, teatteria ja paljon, paljon muuta.

Vanhustenviikon valtakunnallista pääjuhlaa vietetään tänä vuonna sunnuntaina 1.10.2023 klo 13–14 Iisalmessa.  Juhlan järjestää ikääntyneille ihmisille ja heidän läheisilleen Iisalmen kaupunki yhteistyössä Vanhustyön keskusliiton ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Ikäkuu on Järvenpään eläkeläisneuvoston suojelema ja osarahoittama teemakuukausi, jonka tapahtumat tarjoavat sinulle kaupunki, seurakunta sekä monet järvenpääläiset yhdistykset ja toimijat. Pääosa tapahtumista on maksuttomia, ellei toisin mainita. Tapahtumiin on helppo osallistua niin uuden kuin vanhan järvenpääläisen tai naapurikunnan asukkaan.

Vie sinäkin Ikäkuun ilosanomaa eteenpäin, tule mukaan yksin ja yhdessä!

Jaa juttu: