Löydä oma työpolkusi Työllistä mut! -koulutuksen avulla

Oletko työtön ja ilman toisen asteen tutkintoa? Oletko opiskellut, mutta opinnot ovat jääneet toistuvasti kesken tai haluaisitko vahvistaa työelämätaitojasi?  Tule mukaan Työllistä mut! -koulutukseen. Koulutuspaikkoja vapaana hyvinvointiosaajan ja metallialan koulutuksissa.

Opetushallituksen rahoittamassa Työllistä mut! -hankkeessa vahvistetaan aikuisten työllistymis- ja työmahdollisuuksia monipuolisen koulutustarjonnan kautta. Tarkoituksena on tavoittaa matalalla kynnyksellä alhaisen pohjakoulutuksen omaavia ja syrjäytymisvaarassa olevia kuntalaisia sekä tarjota mahdollisuutta löytää koulutus tai työllistymispolku.

Sinulla on aina mahdollisuus löytää oma polkusi ja tutustua johonkin työelämän alaan ja pohtia yhdessä ohjaajan kanssa omia vahvuuksiasi.

Työllistä mut! -koulutuspalvelun aikana suoritetaan vähintään 120 tunnin (4 op) räätälöity koulutuskokonaisuus. Tutustu tästä vaihtoehtoihin. Tarjolla muun muassa hyvinvointiavustajan ja metallialan perusteiden koulutusta. Koulutukset ovat maksuttomia, ja ne ovat osa Työllistä mut! -hankkeen koulutuspalveluja, joita rahoittaa Opetushallitus.

Työllistä mut! -hankkeessa ovat mukana Jokelan Kansalaisopisto, Järvenpään, Keravan, Tuusulan Opistot sekä Keuda ja Step-koulutus. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä kuntien TE-toimistojen, työllisyyspalvelujen, maahanmuuttajapalveluiden, Keusoten, Ehjä ry:n ja Eskot ry:n Tuusulanjärven Klubitalon kanssa.

Tule vahvistamaan työelämä- ja työllistymismahdollisuuksiasi!

Lisätietoja: hankepäällikkö Heidi Vesa, heidi.vesa(at)jarvenpaa.fi, puh. 040 315 3033

Jaa juttu: