Merja Narvo-Akkola ja Kristiina Hannula Järvenpään uusiksi palvelualuejohtajiksi

Järvenpään kaupunginvaltuusto on valinnut jatkokokouksessa keskiviikkona 16.12. kaupungille kaksi uutta palvelualuejohtajaa. Valinnat tehtiin suljetulla lippuäänestyksellä.

Opetuksen ja kasvatuksen palvelualueen palvelualuejohtajaksi valittiin kasvatustieteen maisteri Merja Narvo-Akkola. Hän sai vaalissa 37 ääntä. Ääniä sai myös Nina Korko (10 ääntä). Hylättyjä ääniä oli kaksi ja tyhjiä yksi. Nina Korko valittiin yksimielisesti varalle opetuksen ja kasvatuksen palvelualueen palvelualuejohtajan tehtävään.

 Merja Narvo-Akkola työskentelee tällä hetkellä Espoon kaupungilla sivistystoimen tilakehityspäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa opetustoimen aluepäällikkönä, koulutusalan konsulttina, rehtorina ja opettajana. Narvo-Akkolalla on myös kansainvälistä kokemusta koulutusalalta.

 Hyvinvoinnin palvelualueen palvelualuejohtajaksi valittiin liikuntatieteiden maisteri Kristiina Hannula. Hän sai vaalissa 31 ääntä. Ääniä saivat myös Jari Perkiömäki (10 ääntä) ja Jari Lausvaara (7 ääntä. Hylyättyjä ääniä oli yksi ja tyhjiä yksi Varalle valittiin Jari Perkiömäki 35 äänellä.

Kristiina Hannula työskentelee tällä hetkellä Sosiaali- ja terveysministeriössä, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn johtajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toiminnanjohtajana Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:ssä ja Terveys – Hälsan ry:ssä sekä rehtorina ja opettajana.

Jaa juttu: