Nappaa Järvenpäävideoon kuva itsestäsi ja läheisestäsi!

Osallistujien kesken arvomme kaksi 150 euron arvoista ravintolalahjakorttia Järvenpäähän.

Järvenpään kaupunki kutsuu kaupunkilaisia tekijöiksi tarinaan, jossa kerrotaan Järvenpäälle strategisesti olennaisista asioista, kuten auttamisesta, yhteisöllisyydestä ja rohkeudesta. Kekseliään tarinan yhdessä kohtauksessa kaupunkilaisten aidot kuvat sidotaan osaksi audiovisuaalista kerrontaa. Kuvat näkyvät videolla lyhyen hetken.

Monenlaisten läheisten tarina

Kuvan voi ottaa ulkona tai sisällä, perhepäivälliseltä tai koiralenkiltä, ystävien kesken Rantapuistosta, lapsikatraan kera leikkipuistossa… tiedät itse parhaiten, mitä haluat perheestä kertoa. Mitä enemmän kuvia, sitä parempi: tavoitteena on näyttää monimuotoisia järvenpääläisiä perheitä, kumppanuuksia ja ystävyyksiä.

Järvenpään kaupunki pidättää oikeuden käyttää kuvaa Järvenpäävideossa, mutta muuhun tarkoitukseen kuvaa ei käytetä. Kuviin ei lisätä kuvassa olevien tunnistetietoja. Video valmistuu syksyn 2022 aikana.

Osallistu 22.8. mennessä

Osallistu lähettämällä valokuva itsestäsi ja läheisistäsi 22.8. mennessä osoitteeseen viestinta@jarvenpaa.fi. Kuvan voi pistää myös WhatsApp-sovelluksella numeroon 040 315 3737 (viesteihin en vastaa lomalla 14.7.-11.8.). Julkisella Instagram- tai Facebook-tililläsi voit tägätä kuvan myös aihetunnisteella #jarvenpaavideo.

Jos haluat osallistua arvontaan, varmista että lähetyksessä on jokin yhteystieto, josta sinut saa kiinni!

Lisätietoja:

  • osallisuuden erityisasiantuntija Pilvi Kallio-Meriläinen, p. 040 315 3737 (ajalla 5.7.-14.7.)
  • viestintäjohtaja Heli Komulainen, p. 040 315 53100 (1.8. alkaen)
  • etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi
Järvenpäävideoon etsitään kuvia kaikenlaisista perheistä, ystävyyksistä ja kumppanuuksista.
Jaa juttu: