Neulepaitakisa käynnistyi: suunnittele Järvenpäälle nimikkopaita

Miltä näyttää ja tuntuu Järvenpää-neulepaita?

Neulekahvila Lentävä Lapanen ja Järvenpään kaupunki järjestävät neulepaitasuunnittelukisan. Ehdotuksia otetaan vastaan 30.4. saakka, jonka jälkeen järjestämme äänestyksen yleisönsuosikiksi tai suosikeiksi. Voittajan valitsee raati. Voittoisan neuleen suunnittelija palkitaan 700 eurolla.

Voittajaneuleesta tehdään ohje suomeksi ja englanniksi kaikkien neulootikkojen iloksi. Suunnittelijan toivotaan osallistuvan ohjeen kirjoitukseen. Oikeudet malliin siirtyvät järjestäjille.

Osallistu kilpailuun ja suunnittele Järvenpäälle nimikkoneulepaita!

Ehdotukset neuleeksi toimitetaan 30.4. 2022 mennessä Lentävään Lapaseen (Emalipolku 2B, 04410 Järvenpää).Ohjeen ei tarvitse olla tässä vaiheessa mukana. Suunnittele paita dk vahvuiselle langalla ( n. 220 – 250 g / 100m)  ja neulo siitä vähintään lasten koossa oleva paitaehdotus.

Voittajan valitsee raati, jossa ovat kuvittaja-kirjailija Kristiina Louhi, kuvataiteilija Anu Pensola, neuleasiantuntija Sirkku Tiira ja tapahtumapäällikkö Kristian Schmidt. Valinnat julkaistaan toukokuussa 2022.

Lisätietoja Lentävä Lapanen, p. 050 434 2374, info@lentavalapanen.fi

Kuvassa nainen nojaa puiseen kaiteeseen. Hänellä on yllään harmaa neulepaita, johon on neulottu yläosaan perinteikäs Rauman-pitsikuvio valkoisella. Taustalla on näkyy sininen vanha puutalo, jossa on massiivinen kivijalka.
Rauman kaupunki ehätti jo valita oman neulepaitansa, jota kauniisti koristaa Rauman perinteikäs pitsityyppi.
Jaa juttu: