Sirkustaiteilijoita vaaleissa asuissa tummalla lavalla

Nykysirkusta ja -tanssia yhdistävä 2+2+2 vangitsee katsojan Järvenpää-talolla 25.11.

Nykysirkusryhmä Agit-Cirk vierailee Järvenpää-talon Sibelius-salissa torstaina 25.11. klo 19 tummasävyisellä nykysirkusteoksellaan 2+2+2. Salaperäistä nimeä kantava teos yhdistää akrobatiaa ja tanssia virtaviivaisen taidokkaasti ja leikittelee häpeilemättömästi sirkuksen ja tanssin rajapinnoilla. Tyylikäs esitys välittää katsomoon latautuneen tunnelman ja hypnoottinen liikekieli vangitsee katsojan huomion läpi teoksen.

Neljän sirkustaiteilijan – Jenni Lehtisen, Sasu Peistolan, Katerina Repposen ja Pasi Nousiaisen – vaikuttava teos pyrkii koskettamaan, hämmentämään ja viihdyttämään yleisöään. Abstrakti kerronta ja virtuoosimainen liike leikittelevät rooleilla ja lainaavat elementtejä yleisistä ennakkokäsityksistä. Ryhmä-akrobatiakohtauksissa esiintyjät paiskautuvat rajusti toisiaan vasten, sulautuvat yhdeksi päätyen liikkeen loputtomaan virtaukseen – vain erotakseen taas takaisin omaksi yksiköikseen.  

Valo- ja äänisuunnittelu muotoilevat esiintyjien omaleimaisen tyylin liikkua, ja liikkeestä kasvaa kuin itsestään hengittävä organismi. Aidon ja tinkimättömän teoksen keskiössä ovat luottamus toiseen ihmiseen ja esiintyjien kamppailu inhimillisten heikkouksien ja vahvuuksien välillä.

Nykysirkusryhmä Agit-Cirkin esiintyjät
Nykysirkusryhmä Agit-Cirk hurmaa teoksellaan 2+2+2.

Agit-Cirk: 2+2+2

To 25.11. klo 19 Sibelius-sali, Järvenpää-talo
Liput: 15,50 / 10,50 € Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen myyntipisteistä, Lippu.fi-verkkopalvelusta sekä ovelta tuntia ennen konserttia, mikäli lippuja on jäljellä.
Kesto: noin 1 tunti, ei väliaikaa.Tapahtuman järjestäjä: Järvenpään kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalvelut

Lisätietoja: Heidi Jäntti, kulttuurituottaja, heidi.jantti(at)jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2201

Jaa juttu: