Osallistu tutkimukseen nuorten kohtaamasta seksuaalisesta häirinnästä

Tutkimukseen osallistujiksi etsitään 16–18-vuotiaita nuoria.

Järvenpään kaupungin nuorisopalvelut tekee yhteistyötä ”Nuoret ja seksuaalinen häirintä: erot, merkitykset ja niiden neuvottelu monimuotoistuvassa yhteiskunnassa” -tutkimushankkeen kanssa.
Hankkeessa tuotetaan tietoa nuorten kohtaamasta seksuaalisesta häirinnästä ja sen merkityksistä nuorille. Lisäksi selvitetään, minkälaista toimintaa seksuaalinen häirintä on nuorten näkökulmasta, mitä se merkitsee ja millä tavalla se näkyy nuorten elämässä. Yksi näkökulma koskee aiheesta julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa käytyä keskustelua nuorten näkökulmasta.

Tutkimusta koordinoidaan Helsingin yliopistolta käsin, ja sen toteutuksesta vastaa postdoc-tutkija Satu Venäläinen. Tutkimus toteutetaan 1.8.2020–31.7.2023 välisenä aikana. Tutkimuksen päätteeksi julkaistaan raportti tutkimustuloksista hankkeen nettisivuilla. Tutkimusta rahoittaa Emil Aaltosen Säätiö.

Kirjoita tai tule haastatteluun nimettömänä

Hankkeeseen etsitään osallistujiksi 16–18-vuotiaita nuoria. Tutkimukseen voi osallistua joko lähettämällä kirjoituksen tai haastatteluun osallistumalla. Osallistuminen tutkimukseen on täysin vapaaehtoista, ja tutkimukseen voi osallistua nimettömänä.

Tarkempia tietoja tutkimuksesta löytyy hankkeen nettisivuilta.
Hankkeen verkkosivut
Hankkeen tietosuojailmoitus

Tiedusteluihin hankkeesta vastaa tutkija Satu Venäläinen: puh. 050 448 8621, satu.venalainen@helsinki.fi .

Jaa juttu: