Pyöräile Järvenpään, Keravan ja Tuusulan lähialueet tutuiksi

Hyppää pyörän selkään ja lähde suunnistaen tutustumaan Järvenpään, Keravan ja Tuusulan mielenkiintoisiin kohteisiin! Pyöräsuunnistus käynnistyy 8.7. ja se huipentuu valtakunnalliseen Pyöräilyviikkoon 28.8.-5.9.2021.

Kaikille avoimen pyöräsuunnistuksen järjestävät yhdessä Järvenpää, Kerava ja Tuusula.

Järvenpää on sopivasti kompakti kaupunki, jossa on kattava pyöräilyverkosto ja viihtyisiä alueita pyöräilyyn. Miltäpä kuulostaisi reitti Vanhankylänniemestä Rantapuistoon ja sieltä edelleen Lemmenlaaksoon ja paussia pitämään vaikkapa Haarajoelle Pullokiskalle?

Kohteita eri kunnista on nyt koottu yhteen kartoille pyöräsuunnistusta varten. Ota kartat mukaasi lähtiessäsi pyöräreissulle Järvenpäähän tai naapurikuntiin! Karttoja voit käyttää mobiililaitteellasi pdf-muodossa tai tulostaa kartat kotona käyttöösi. Suunnistuskohteet on viety myös Google Mapsiin. Mikäli mobiililaitteessasi on Google Maps -sovellus, voit avata linkin https://bit.ly/3qIqc4o laitteellasi ja kohteet avautuvat suoraan kartalle.

Tutustu myös Järvenpään kattavaan pyöräilyverkostoon.

Tee oma reittisi ja lähde matkaan!

Pyöräilysuunnistukseen voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa perheen kesken yhdessä polkien. Runsaasta kohdevalikoimasta voit muodostaa mieleisesi suunnistusreitin tai käydä vaikkapa kaikissa paikoissa. Kohteet on jaoteltu virkistyksen, taiteen ja historian kategorioihin.

Niin Järvenpäästä, Keravalta kuin Tuusulastakin löytyy paikkoja, joissa voit pysähtyä grillaamaan, syömään tai kahville. Muistathan tarkistaa kuitenkin eri kohteiden aukioloajat. Mikäli haluat pistäytyä esimerkiksi museossa vierailemassa, huomioithan myös mahdolliset sisäänpääsymaksut.

Kannustamme ihmisiä pyöräilemään ja yleensäkin harrastamaan hyötyliikuntaa. Etenkin valtakunnallisella Pyöräilyviikolla innostamme ihmisiä lisäämään pyöräilyä kaikilla matkoilla, ja muutoinkin pohtimaan omia liikkumisvalintojaan.

Suunnistuskartoista voi tarvittaessa antaa palautetta sähköpostitse tony.toyryla@ramboll.fi. 

Nappaa kartta tai kartat mukaasi ja lähde tutustumaan lähialueidemme upeisiin ja monipuolisiin kohteisiin!

Jaa juttu: