Tavataan Järvenpääjuhlassa elokuussa!

Tänä vuonna juhlimme 70-vuotiasta Järvenpäätä. Juhlavuosi huipentuu meidän kaupunkilaisten yhteiseen Järvenpääjuhlaan, jota vietetään 14. – 15.8.2021.

Järvenpääjuhla on koko kansan festivaali. Tapahtumaviikonloppu koostuu pienemmistä ja isommista ohjelmanumeroista, joissa on kulttuuria, taidetta, makuja, kohtaamisia ja oivalluksia levittäytyen koko kaupunkiin, Rantapuistoon, Vanhankylänniemeen, keskustaan ja moniin muihin kulttuuri- ja liikuntakohteisiin.  Rantapuistosta Vanhankylänniemeen järjestetään non-stop-lauttayhteys.

Kaupungin tuottaman monipuolisen ja ilmaisen festariohjelman oheen, yhteisen sateenvarjon alle muodostuu niin yksityishenkilöiden, yhdistysten ja yritysten järjestämien tapahtumien kudelma.

Lähde siis mukaan seikkailuun, joka kulkee skeittisessioista filosofien ja museoiden yöhön, puistokirppikseltä festarilavalle ja uimahallin taidespektaakkeliin, Jannen piknikiltä mobiilisaunojen kokoontumisajoihin – nonstop lauttamatkalla chillailua unohtamatta! Miten sinä haluaisit juhlia? Katso kansanjuhlamme tarkempi ohjelma verkkosivuiltamme. Juhlan ohjelmisto tarkentuu ja täydentyy vielä elokuussa.

Juhlaviikonloppuna voit piipahtaa katsomaan myös Suomen näyttävintä muraalia! Nuoret taiteilijat maalaavat taiteilija Jorma Hautalan suunnitteleman seinämaalauksen Järvenpään Wärtsilänkadun kerrostaloihin.

 Ruokakoju festareille

Haemme ruokamyyjiä Järvenpääjuhlaan Rantapuiston alueelle! Tule mukaan juhlavuoden kruunaavaan juhlaan oman persoonallisen ruokakojusi kanssa. Odotamme paikalle runsaasti kävijöitä, joten tarjolla on näkyvyyttä ja myyntiä! Haluatko ruokakojusi festareille? Lähetä hakemuksesi 19.7.2021 mennessä joonas.ikonen@jarvenpaa.fi. Tarkemmat ohjeet löydät verkkosivuiltamme.

Talkoolaiseksi tapahtumaan

Järvenpääjuhla elää yhteisöllisyydestä! Kutsumme nyt kaikki innokkaat järvenpääläiset tekemään Järvenpääjuhlaa talkoolaisina! Talkoolaishaku on nyt auki, täytä hakemus tästä.

Palkkioksi 4 – 6 tunnin työstä tarjoamme sinulle ruokaa ja juomaa, talkoolaistodistuksen, pääsyn karonkkaan, Staff-passin sekä Studio 123 leffaliput tai museoliput.

Yhdessä teemme Järvenpään – nähdään elokuussa kansanjuhlassa!

Jaa juttu: