Tervetuloa Harjulan kampuksen infotilaisuuteen 25.1.2022

Tule kuulolle ja kysymään Harjulan tulevasta kampuksesta tiistaina 25.1.2022 klo 18.00–19:30. Tilaisuus on tarkoitettu Harjulan koulun oppilaiden vanhemmille, Loutin varhaiskasvatuksen vanhemmille, tulevan kampuksen henkilökunnalle sekä lähialueen asukkaille.

Koronatilanne huomioiden tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä, ja infoon pääset osallistumaan tästä linkistä.

Tilaisuudessa Järvenpään kaupungin ja Mestaritoiminta Oy:n edustajat kertovat Harjulan kampuksen hankkeen tilanteesta ja sen etenemisestä. Tilaisuuden loppuosa on varattu kysymysten esittämiseen.

Uuden oppimisympäristön mukainen kampus rakennetaan vanhan Harjulan koulun paikalle Verkkotielle. Kampukseen sijoittuu päiväkoti sekä alakoulu. Rakentamisessa hyödynnetään muuntojoustavuutta, joka mahdollistaa joustavan rakennuksen iltakäytön myös muille toimijoille ja kaupunkilaisille.

Tavoitteena on, että uusi kampus valmistuu vuoden 2022 huhtikuussa. Koulutoiminta uudella Harjulan kampuksella aloitetaan elokuussa 2022.

Tervetuloa!

Tarja Edry, rehtori, Järvenpään kaupunki

Miia Tiihonen, päiväkodinjohtaja, Järvenpään kaupunki

Jan Mikkonen, tilasuunnittelun pedagoginen kehittämispäällikkö, Järvenpään kaupunki

Niko Rinne, projektipäällikkö, Mestaritoiminta

Jaa juttu: