Tule turvaamaan koululaisten koulumatkaa elokuussa 2023!

Opetus perusopetuksen kouluissa alkaa kesäloman jälkeen keskiviikkona 9.8. Suurimmassa osassa kouluja kokoonnutaan lukuvuoden aloitukseen klo 9. Pieniä oppilaita on kuitenkin liikenteessä jo aamulla klo 8 alkaen.​

Me MLL Järvenpään yhdistys, Järvenpään Vanhempainverkosto ja Järvenpään kaupunki haastamme sinua ja yhteisöänne irrottautumaan elokuun aikana, suojatiepäivystykseen koulujen läheisyyteen aamuisin ajalla 9.8. – 11.8. – avustamaan ja turvaamaan koululaisten koulureittejä. Varusteeksi mukaan huomioliivi.

Erityisiä vaaranpaikkoja Järvenpäässä ovat isojen teiden ylitykset kuten Mannilantien, Sipoontien ja Helsingintien ylitykset sekä koko Kaskitie. Näiden teiden varrella suojatiepäivystäjistä olisi erityisen suuri tarve ja apu. Myös oman koulun läheisyydessä olevat suojatiet ja risteykset ovat sellaisia, joissa suojatiepäivystys on hyvä olla.

Ilmoittaudu mukaan!

Päivystää voi itselleen sopivana aamuna tai vaikka jokaisena aamuna. Varattavissa olevat päivystyspaikat ja -ajat löydät koulukohtaisesti ajanvarauspalvelusta https://nettiaika.fi/MLL#/ . MLL lähettää tarkemmat ohjeet päivystäjäksi ilmoittautuneille elokuun alussa.

Vähennetään itse liikennekuormitusta koulujen läheisyydessä ja liikutaan mieluiten jalkaisin! 

Kesäisin terveisin

  • Arja Korhonen, opetusjohtaja Järvenpään kaupunki
  • MLL Järvenpään yhdistys
  • Järvenpään vanhempainverkosto
Jaa juttu: