Uudistunut Järvenpäästudio aloittaa lähetyksensä huhtikuussa 2024 

Järvenpäästudiossa käsitellään kaupungin ajankohtaisia aiheita vaihtuvien vieraiden kanssa. Suoria lähetyksiä voi seurata kaupungin Facebook- tai YouTube-kanavan kautta.  

Järvenpäästudio on taas täällä entistäkin upeampana, kun uudistunut studio aloittaa lähetyksensä huhtikuussa 2024 Bulevardikorttelissa! 

Järvenpäästudiossa ääneen pääsevät kaupungin työntekijät sekä muut kaupungin toimijat ja yhteistyökumppanit – joko vieraan tai juontajan ominaisuudessa. Aiheet liittyvät aina jostain näkökulmasta Järvenpään kaupungissa meneillään oleviin ajankohtaisiin teemoihin, esimerkiksi kaupungin kehittämiseen, kaupungin tarjoamiin palveluihin, kulttuuriin, talouteen tai ympäristöön. Järvenpäästudiossa on myös muutamia säännöllisiä vakiovieraita kertomassa vastuualueensa kuulumisia kaupungista. Kaikki käsiteltävät aiheet pyritään pitämään lähellä kaupunkilaisten arkea. Myös kaupunkilaisten on mahdollista esittää kysymyksiä vieraille joko ennakkoon tai lähetyksen aikana.  

Noin 15–30 minuuttista studiolähetystä voi seurata suorana Järvenpään kaupungin Facebook- tai YouTube-kanavan kautta. Suoran lähetyksen jälkeen on mahdollista katsoa lähetys myös tallenteelta. Jakson jälkeen Järvenpäämediassa julkaistaan tiivis jaksokooste, johon on nostettu lähetyksen keskeisimpiä kohtia. 

– Järvenpäästudio tuo uudenlaisia mahdollisuuksia kaupungin sisällöntuotantoon ja tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutukseen kaupungin työntekijöiden ja kaupunkilaisten välillä. Tämä vahvistaa kaupunkilaisten ja kaupungin välisiä suhteita tarjoamalla avoimen ja osallistavan kanavan tiedon ja näkemysten vaihtoon. Samalla haluamme olla informatiivisia ja mahdollistaa ajankohtaisen keskustelun kaupungin asioista entistä syvällisemmin, viestinnän erityisasiantuntija Ari Minadis kertoo. 

Tavoitteena on, että Järvenpäästudio lähetetään joitakin kertoja vuodessa aina torstaisin klo 17 alkaen. Lähetyksistä tiedotetaan hyvissä ajoin ennakkoon Järvenpään kaupungin verkkosivuilla.  

Edellisen kerran Järvenpäästudio-lähetyksiä lähetettiin Järvenpää-talolta ja Teams-sovelluksen kautta vuosina 2020–2021. Jaksot ovat edelleen katsottavissa Järvenpäämediasta. 

Ensimmäisenä vieraana kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen 

Studion ensimmäisenä vieraana on kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen. Kuva: Järvenpään kaupunki.

Uudistuneen Järvenpäästudion ensimmäisenä vieraana on Järvenpään kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen. Laukkanen toimii jatkossa vakiovieraana Järvenpäästudion Kysy kaupunginjohtajaltateemajaksoissa. 

Lähetys lähetetään torstaina 18.4.2024 klo 17 alkaen. Ensimmäisellä kerralla studion juontaa viestintäjohtaja Heli Komulainen. Lähetyksessä kysytään Laukkasen työstä kaupunginjohtajana ja käydään läpi kaupungin viimeaikaisia kuulumisia ja tulevaisuuden suuntaa. Teemajaksoon on valikoitu myös muutamia keskeisimpiä aihealueita, joista Laukkanen haluaa keskustella.  

Voit anonyymisti ehdottaa kysymyksiä ensimmäiseen Järvenpäästudioon, joita haluaisit kysyä Laukkaselta. Samalla sinulla on mahdollisuus ehdottaa aiheita tuleviin Järvenpäästudion jaksoihin. Kysymykset ja aihe-ehdotuksia voi esittää alla olevasta linkistä maanantaihin 15.4.2024 mennessä. Kysymyksiä voi esittää myös livelähetyksen aikana Facebookin ja YouTuben chattien kautta.  

Ehdota kysymyksiä tai aiheita! 

Jaa juttu: