Uusi yrityssarja näkyy syksyllä kaupungin ja Järvenpään Yrittäjien kanavissa – Nyt etsitään yrittäjiä mukaan!

Kuva: Pixabay

Järvenpään kaupunki ja Järvenpään Yrittäjät aloittavat syksyllä yhteistyössä julkaisemaan Yhdessä yrittämisen Järvenpää -nimistä yrittäjäsarjaa, jossa ääneen pääsevät kaupungin yrittäjät. Sarjassa tutustutaan yrittäjiin, tartutaan yrittäjyyden eri puoliin, perehdytään yrittäjiä koskeviin ajankohtaisiin teemoihin sekä kysytään, miten yrittäjät kokevat Järvenpään paikkana yrittää. Sarjan tavoitteena on samalla lisätä järvenpääläistä yritystietoutta, sillä yrittäjät ovat iso osa Järvenpään kaupunkikuvaa vaikuttaen kaupungin elinvoimaan.

Sarjaan haetaan nyt mukaan järvenpääläisiä yrittäjiä laajalla rintamalla eri toimialoilta aina mikroyrityksistä suuryrityksiin, kevytyrittäjistä startaup-yrittäjiin ja uusista vanhoihin eikä mukana oleminen edellytä Järvenpään Yrittäjien jäsenyyttä. Myös omaa järvenpääläistä suosikkiyritystään saa rohkeasti ehdottaa ja kaupunkilaiset saavat esittää jaksoissa käsiteltäviä teemoja. Toivomme lyhyttä perustelua, miksi sinun yrityksesi haluaisi mukaan tai ehdottamasi yritys olisi hyvä sarjassa käsiteltäväksi. Syksyn aikana julkaistaviin jaksoihin valitsemme 10-12 yritystä. Tavoitteena on myös, että sarja saisi jatkoa.

Kiinnostuneet yrittäjät ja yrityksiä vinkkaavat voivat olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse Järvenpään kaupungin viestinnän asiantuntijaan Ari Minadikseen (sähköposti: ari.minadis@jarvenpaa.fi, p. 040 315 3941, myös WhatsApp) tai kaupungin sosiaalisen median kautta.

Yhteydessä on mahdollista olla myös Järvenpään Yrittäjien hallituksen jäseneen Satu Hartiin (sähköposti: satu@bysatuhart.com, p. 045 201 9647, myös WhatsApp) tai Järvenpään Yrittäjien sosiaalisen median kautta.

Yrittämisiin!

Jaa juttu: