Valotaidetta Järvenpäässä – valot syttyvät pimeyteen ja joulun valmistelu alkaa

Marraskuun loppupuolella Järvenpään valtaa valojen ja joulun odotuksen loisto. Valoisa Juhlavuoden Jäke tuo monipuolisen valotaiteen kimaran Rantapuiston eteläpuolelle sekä Järvenpää-talolle 24.-28.11. Toteutus on yksi osallistuvan budjetoinnin voittajaideoista. Valoisan Juhlavuoden Jäken ideoinnista ja toteutuksesta vastaa Blackout Oy.

“Kappas kehveliä, täällähän voi vaeltaa valossa!”
Valoisan juhlavuoden Jäken ideoitsija ja toteuttaja Juha Oura toivoo järvenpääläisten huomaavan
juhlavuoden valaistukset Rantapuistossa ja Järvenpää-talon seinässä.

Valoisa Juhlavuoden Jäke kunnioittaa lukua 70 ja kiinnittää huomion kaupungin komeaan ympäristöön. Rantapuistoon on tulossa satumaista tunnelmaa, joka hehkuu pimeässä.

”Oma panoksemme 70-vuotisen taipaleen juhlistamiseksi keskittyy lähinnä Rantapuiston alueelle, ja siellä tarkemmin Kolmisointujen läheisyyteen. Rantapuisto on kuntalaisille rakas paikka, ja vaikka pimeä vuodenaika on käsillä, olemme tuomassa hiukan valoa, väriä sekä eloa puistoon”, kommentoi Juha Oura Blackout Oy:stä.

Joulukatu avataan juhlavan perinteisesti kävelykatu Jannella

Sykettä ja Sinfoniaa järjestää tuttuun tapaan Perinteiset Joulukadun avajaiset Järvenpään kävelykadulla la 27.11.2021 klo 11 – 15. Tapahtuma alkaa iloisella joulukulkueella, joka starttaa Asemanmäeltä ja kulkee läpi kävelykadun kohti toria. Lavaohjelmassa on tarjolla mm. musiikkia, tanssia ja mahdollisuus tavata joulupukki! Lisäksi kadun joulukojut avautuvat eli luvassa myös jouluisia löytöjä, käsitöitä ja herkkuja.

“Tänä jouluna kokoontuminen yhteiseen Joulukadun avajaistapahtumaan tuntuu erityisen hyvältä ja ilahduttavalta. Kaupungin kanssa yhteistyössä olemme panostaneet laadukkaaseen lastenohjelmaan ja samana päivänä avataan myös perinteiset joulukojut kävelykadulla”, toiminnanjohtaja Lotta Rantanen kertoo.

Joulukadun avajaisiin on vapaa pääsy ja tapahtuma sopii koko perheelle. Joulukauden avajaiset on osa Järvenpään 70-vuotisjuhlavuotta, jonka takia avajaiset ovat tavallista juhlavammat.

Valoisa Juhlavuoden Jäke Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/309192074062240

Perinteiset Joulukadun avajaiset Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/976455093244055

Jaa juttu: