Vanhankylänniemeen etsitään nyt uusia toimijoita

Kaupunki etsii kahvila- ja ravintolapalveluja tarjoavan toimijan lisäksi myös muita alueen virkistyskäyttöä tukevia palveluntarjoajia kartanolle monipuolistamaan Vanhankylänniemen tarjontaa.  

Järvenpään kaupungin työpajatoiminnon loppuessa Vanhankylänniemessä kartano vapautuu 1.1.2023 alkaen yritystoiminnan käyttöön. Kartano on rakennettu 1800-luvulla ja sen tunnelmalliset tilat soveltuvat useammankin yrityksen toimitiloiksi samanaikaisesti. Kaupunki etsiikin nyt kahvila- ja ravintolapalveluja tarjoavan toimijan lisäksi myös muita alueen virkistyskäyttöä tukevia palveluntarjoajia kartanolle monipuolistamaan Vanhankylänniemen tarjontaa. Kartanon vuokrausehdoista neuvotellaan erikseen tiloista kiinnostuneiden toimijoiden kanssa.

Järvenpään Vanhankylänniemi on Tuusulanjärven rannalla sijaitseva ulkoilu- ja virkistysalue, joka henkii vanhan ajan tunnelmaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaine rakennuksineen ja luontoarvoineen. Vanhankylänniemessä vierailee ja ulkoilee paikallisten lisäksi lähikuntien asukkaita sekä matkailijoita pidemmältäkin ympäri vuoden nauttien alueen ilmapiiristä ja palvelutarjonnasta.

Yhteydenotot ja lisätiedot matkailupäällikkö Heidi Torvinen 040 315 3086, heidi.torvinen@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: