Vastaa kyselyyn Järvenpään hyvinvointipalveluiden palveluverkosta – vaikuta ja voita Järvenpää-aiheisia palkintoja!

Järvenpään kaupunki toteuttaa ennakkovaikutusten arviointia osana päivitettyä palveluverkkosuunnitelmaa ja haluaa kuulla asukkaidensa sekä muiden tahojen näkemyksiä ennakkovaikutuksista palveluverkkokyselyllä. Kyselyllä tuotetaan tietoa siitä, mitkä asiat koetaan tärkeinä Järvenpään kaupungin hyvinvoinnin palvelualueen palveluissa, kartoitetaan palvelujen kehittämislinjoja sekä arvioidaan niiden vaikutuksia kuntalaisille sekä kaupungin henkilökunnalle.

Hyvinvoinnin palveluista esitetään erilaisia kysymyksiä ja kehittämisvaihtoehtoja. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata, vaan voit siirtyä halutessasi vain eteenpäin. Sinulle näytetään oletusarvoisesti kysymyksiä vain liittyen palveluihin tai toimintoihin, joita käytät. Vastauksen kesto on tyypillisesti noin 10–15 minuuttia. Vastaamalla pääset vaikuttamaan palveluiden suunnitteluun ja voit voittaa Järvenpää-aiheisia palkintoja.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 17.10.2021 mennessä. Vastaukset käsitellään siten, ettei yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa. Vastaajien kesken arvotaan Järvenpää-aiheisia tuotepalkintoja. Jos haluat osallistua arvontaan, voit jättää yhteystietosi kyselyn lopussa. Yhteystietoja ei voi yhdistää antamiisi vastauksiin. Kyselyn toteuttaa Owal Group Oy.

Palveluverkkokyselyyn pääset osallistumaan https://www.research.net/r/palveluverkkoselvitys-hyvo.

Kiitos osallistumisestasi!

Lisätietoja:

  • Kristiina Soots, palvelualuejohtaja, kristiina.soots@jarvenpaa.fi (sisällölliset kysymykset)
  • Noora Luomala, analyytikko, noora@owalgroup.com (kyselyyn liittyvät tekniset kysymykset)
Jaa juttu: