Viime keväältä tutut Kolmisointu-jazzklubit saavat jatkoa Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa 1.12.

Viime keväänä tutuksi tulleet Kolmisointu-jazzklubit saavat jatkoa 1.12. klo 19, kun klubin ajaksi hämäräksi black box -tilaksi muuntuvassa Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa nautitaan musiikista rennoin tunnelmin Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzopiskelijoiden ja heidän ohjaajansa Jari Perkiömäen johdolla.

Saksofonisti Jari Perkiömäki, kuva: Jyri Wuorisalo

Valkoisten pöytäliinojen ja kynttilöiden loisteessa esiintyy kaksi Sibis Jazz Ensembles -oppilasyhtyettä, joista toisessa soittaa myös oppilasyhtyeen ohjaaja, jazzkonkari ja saksofonisti, Jari Perkiömäki. Hänen luotsaamassaan ensemblessä kuullaan vahvassa nousussa olevia nuoria suomalaisia muusikoita ja kansainvälisiä lahjakkuuksia: Kristiina Valdman (Viro), laulu; Johannes Granroth, kitara; Nathan Francis (USA), basso ja Severi Sorjonen, rummut. Ohjelmistossa on jazzin moderneja klassikoita ja brasilialaisia sävyjä – säveltäjinä mm. Chick Corea, Edu Lobo ja Charles Mingus.

Toisessa Sibis Jazz Ensembles -oppilasyhtyeessä taituroivat nuoret tähdet: Markus Eermann, huilu; Maksim Medvedev, alttosaksofoni; Eero Dunkel, kitara; Olli Virtanen, vibrafoni; Jussi Hovilainen, basso ja Veeti Hietala, rummut.

Tapahtuma on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja Järvenpään kaupungin Kolmisointu-yhteistyötä.

Kolmisointu-jazzklubi

To 1.12. klo 19
Juhani Aho -sali, Järvenpää-talo (Hallintokatu 4, Järvenpää)
Liput: 15 € / 10 € tai Kaikukortti
Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen pisteistä, Lippu.fi-verkkopalvelusta sekä ovelta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja on vielä jäljellä.

Kesto: noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Lisätietoja:

Heidi Jäntti
kulttuurituottaja
Yleiset kulttuuri- ja tapahtumapalvelut, Hyvinvoinnin palvelualue
puh. 040 315 2201
heidi.jantti(at)jarvenpaa.fi

Jaa juttu: