Vuoden Yrittäjä 2022 palkittiin Järvenpäässä 3.9.2022

Vasemmalla Järvenpään Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Sauli Kauppinen, vieressä LV-Pakki Oy tiimi ja Tomi Nurminen (keskellä) sekä kaupungin yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo ja elinvoimajohtaja Marko Lehenberg. Kuva: Ida Leino

Järvenpään Yrittäjät ry:n Vuoden Yrittäjäjuhla keräsi 3.9.2022 Järvenpää-talon täyteen kauniita ja komeita paikallisia yrittäjiä ja yrittäjien keskeisiä sidosryhmiä Kyseessä on paikallisen yrittäjäjärjestön 48. juhlavuosi. Tilaisuuden juhlapuheen piti puolustusministeri Antti Kaikkonen.

Juhla oli samalla loppuvuodesta väistyvän Järvenpään Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Sauli Kauppisen viimeinen kerta tässä pestissä. Kiitämme Saulia hyvästä yhteistyöstä!

Kaupungin tervehdyssanat toi Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Puolustusministeri Antti Kaikkonen. Kuva: Ida Leino.

Vuoden Yrittäjä 2022 on LV-Pakki Oy

LV-Pakki Oy ja Tomi Nurminen tiimeineen on vuoden Yrittäjänä 2022. Lämpimät onnittelut!

LV-Pakki on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1995 lähtien. Yritys tarjoaa luotettavia ja joustavia LVI-palveluita pieniin ja suuriin kohteisiin. Jokainen LVI-työ tehdään alusta loppuun positiivisella asenteella asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.

Vuoden yrittäjä 2022 ja kaupungin palkinto

Järvenpään kaupunki ja paikallinen ammatillinen oppilaitos Keuda ovat tänä vuonna vieneet läpi yhteishankkeen ideakilpailutuksen myötä, jonka tuloksena syntyi upea Luonnotar-lahjaesine kaupungin käyttöön. Keudan opiskelija Hannu Seppänen loihti Luonnottaren puusta ja kuparista.

Upea Luonnotar-lahjaesine ei tule yleiseen jakoon tai myyntiin, vaan se pidetään hyvin harvoissa ja arvokkaissa tilanteissa luovutettavana lahjaesineenä. Täysin ensimmäisen Luonnotar-lahjaesineen sai omakseen Vuoden Yrittäjä 2022 Tomi Nurminen.

Yrittäjäjuhlassa elinvoimajohtaja Marko Lehenberg ja yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo toivat kaupungin kiitokset Vuoden Yrittäjälle ja muille palkituille.

Vuoden Supernainen 2022 ja Vuoden Yksinyrittäjä 2022

Lisäksi juhlassa palkittiin Vuoden Supernainen, Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen sekä Vuoden Yksinyrittäjä, EvenBetterin graaffinen suunnittelija Heli Tiensuu.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille uudelleen Järvenpään kaupungin / Business Järvenpään puolesta!


Juttu on julkaistu alun perin Business Järvenpään sivuilla. Alkuperäisestä jutusta löytyy lisää kuvia Vuoden Yrittäjäjuhlasta.

Jaa juttu: