Yksityishenkilöillä mahdollisuus varata Liikuntakeskus Piirosen kuntosalia

Yksityishenkilöt voivat varata liikuntakeskus Piirosen, Lukionkatu 3, kuntosalia perjantaina 21.1. klo 1421 ja maanantaina 24.1. klo 1421. AVI:n mahdollisiin uusiin määräyksiin perustuen tarjoamme lisää varausmahdollisuuksia.

Varaajan on oltava täysi-ikäinen. Kuntosalia saa käyttää vain yli 15-vuotias (13 v. alkaen aikuisen seurassa). Piirosen kuntosalia voi varata yhdeksi tunniksi/päivä, tasatunnein enintään 5 henkilöä. Kuntosalin varausmaksu on 10 €/hlö (sis. alv), varaus laskutetaan ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti jälkikäteen vuoron varaajalta.

Varaaminen ja toimintaohjeet

Liikuntakeskus Piirosen kuntasalin voit varata soittamalla Järvenpään kaupungin vapaa-ajan palvelupisteeseen, puh. (09) 2719 2498 tai käymällä paikan päällä Järvenpää-talolla, Hallintokatu 4. Suosittelemme, että varaat ajan puhelimitse. Vapaa-ajan palvelupiste on avoinna ma–ke klo 10–15, to klo 11–18 ja pe klo 9–13.

Varaaja(-t) päästetään pukuhuoneisiin 5 minuuttia ennen varauksen alkua. Tiloista on poistuttava mahdollisimman nopeasti varauksen päätyttyä. Toimithan tiloissa terveysturvallisesti (maskit, turvavälit ja käsihygienia).

Jaa juttu: