Yrittäjä, osallistu Järvenpään Yhteiskoulun (JYK) rakennusvaiheen hankintoihin

Järvenpään Yhteiskoulu havainnekuva
Havainnekuva uudesta Järvenpään Yhteiskoulusta: Arkkitehdit von Boehm – Renell Oy.

Mestaritoiminta Oy on saanut Järvenpään Yhteiskoulun (JYK) uudisrakennuksen rakennustyöt käyntiin nyt syksyllä 2021, ja hankkeen pääurakoitsijana toimii Consti. Nyt myös paikallisilla yrittäjillä on mahdollisuus osallistua mukaan koulun rakennusvaiheen hankintoihin.

”Haluamme tarjota paikallisille yrittäjille mahdollisuuden osallistua hankkeen urakkakisoihin ja toivomme, että he myös pärjäävät niissä”, kertoo Mestaritoiminnan rakennuttajapäällikkö Teemu Jaakkola.

Alla olevasta listasta ilmenee erilaisten hankintojen aikataulu ja tieto siitä, milloin yrittäjien tulisi viimeistään ilmoittaa Constille kiinnostuksestaan päästä tarjoamaan jotain urakkaa tai materiaalitoimitusta projektiin sekä tarkemmat ohjeet. Yrittäjien toivotaan laittavan viestiin lyhyt kuvaus yrityksestään esimerkiksi mitä tekee, liikevaihto ja yrityksen resurssit.

JYK_hankinta-aikataulu

Järvenpään Yhteiskoulu toimii jatkossakin yhtenäiskouluna esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan. Koulussa opiskelee rakentamisen valmistuttua noin 1100 oppilasta.


Hankkeen urakkahankinnat ja yhteydet:
johanna.loukas@consti.fi ja harri.katajala@consti.fi (yhteydet sähköpostitse)

Lisätietoja koko hankkeesta:
Mestaritoiminta Oy, rakennuttajapäällikkö Teemu Jaakkola, puh. 040 9222 000, teemu.jaakkola@mestaritoiminta.fi

Jaa juttu: