Asuminen ja ympäristö

Järvenpäätä rakennetaan ja kehitetään sen ihmisille. Kaupunki kasvaa määrätietoisesti ja toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Järvenpää on edelläkävijä asukkaidensa hyvinvoinnin edistämisessä. Tämä näkyy kestävänä, laadukkaana ja viihtyisänä kaupunkirakentamisena sekä asiakaslähtöisinä ja sujuvina palveluina. Järvenpäähän on mutkatonta kotiutua.

Järvenpääläistä luksusta on se, että voit nauttia ensiluokkaisista palveluista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä luonnonläheisyydestä tinkimättä. Meillä on Natura-alue keskellä kaupunkia. Elävä Järvenpää on kaikkea sitä, mihin muut urbaaniutta julistavat kaupungit eivät vielä yllä. Se on sykettä ja virtausta, mistä pienet ja iloiset kaupungit on tehty.

Asukkaille elävä Järvenpää tarjoaa arkipäiväisiä tilanteita ja paikkoja, joissa voi nauttia luontokokemuksista sekä kanssaihmisten kohtaamisista. Luonnonläheisyys on sekä luonnon läsnäoloa kaupungissa, että yhtä keskeisesti maanläheistä ja mutkatonta kaupunki-identiteettiä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Järvenpään osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnistyi: kaupunkilainen valitsee yli 80 ehdotuksesta

Järvenpään kaupunki käyttää 80 000 euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Äänestysaika on 30.3. – 24.4., ja äänestää voit uudessa osallistuvan budjetoinnin sovelluksessa Suomi.fi-tunnuksin. Manuaalisesti äänestetään muun muassa Järvenpää-infossa. Lasten ja nuorten äänestys on samaan aikaan käynnissä oppilaitoksissa.

30.3.2023
Avustukset, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kirjastopalvelut, Kulttuuri, Liikunta ja ulkoilu, Luonnonsuojelu, Luonnotar-asukaslehti
Kävelykatu Jannen uusittu osa otetaan kaupunkilaisten käyttöön 6.4.2023

Kävelykadun (os. Sibeliuksenkatu) saneerattu osa otetaan käyttöön kevyelle liikenteelle torstaina 6.4..2023. Kadusta jää muutoksen jälkeen vielä noin neljän metrin aidattu alue YIT:n Bulevardikorttelin rakentamisen työmaa-alueeksi.

29.3.2023
Kadut ja liikenne, Rakentaminen
Mestariasunnot: Energia- ja turvallisuuspäivä toi asukasaktiivit koolle

Mestariasunnot järjesti kaikille asukkaille tarkoitetun energia- ja turvallisuuskoulutuksen Järvenpää-talossa. Asiat herättivät asukkaissa paljon kysymyksiä, ja yhtiö sai kiitosta 

28.3.2023
Asuminen, Asuminen ja ympäristö
Järvenpää kannustaa Earth Hourin viettoon lauantaina 25.3.2023

Maailmanlaajuista WWF:n Earth Hour ympäristötapahtumaa vietetään tänä vuonna lauantaina 25.3. klo 20.30-21.30, jolloin luonnon ja ilmaston puolesta sammutetaan valot tunnin ajaksi. Valojen sammuttaminen on symbolinen ele, jolla osoitetaan huomio vakavalle asialle: ilmastonmuutoksen kiihtymiselle ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymiselle.

24.3.2023
Asuminen ja ympäristö, Ympäristö ja luonto
Lisää uutisia
Jaa juttu: