Asuminen ja ympäristö

Järvenpäätä rakennetaan ja kehitetään sen ihmisille. Kaupunki kasvaa määrätietoisesti ja toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Järvenpää on edelläkävijä asukkaidensa hyvinvoinnin edistämisessä. Tämä näkyy kestävänä, laadukkaana ja viihtyisänä kaupunkirakentamisena sekä asiakaslähtöisinä ja sujuvina palveluina. Järvenpäähän on mutkatonta kotiutua.

Järvenpääläistä luksusta on se, että voit nauttia ensiluokkaisista palveluista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä luonnonläheisyydestä tinkimättä. Meillä on Natura-alue keskellä kaupunkia. Elävä Järvenpää on kaikkea sitä, mihin muut urbaaniutta julistavat kaupungit eivät vielä yllä. Se on sykettä ja virtausta, mistä pienet ja iloiset kaupungit on tehty.

Asukkaille elävä Järvenpää tarjoaa arkipäiväisiä tilanteita ja paikkoja, joissa voi nauttia luontokokemuksista sekä kanssaihmisten kohtaamisista. Luonnonläheisyys on sekä luonnon läsnäoloa kaupungissa, että yhtä keskeisesti maanläheistä ja mutkatonta kaupunki-identiteettiä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Mestaritoiminta: Syksyn lehdet murskaksi kestävän kehityksen malliin

Mestaritoiminta on siirtynyt syksyn lehtien poistamisessa lehtimassan murskaamiseen nurmikolle ruohonleikkureiden avulla. Uusi toimitapa tuo ekologisuuden lisäksi mittavia säästöjä 

23.11.2022
Asuminen ja ympäristö
Helsingintien ja Mannilantien portaalien opastekyltit asennetaan 23.–24.11. välisenä yönä

Työt tehdään nostokoriautolla ajokaistalta. Ajokaista on suljettu työn ajan liikenteeltä. Liikenteenohjaajat ovat ohjaamassa liikennettä asennustyön ajan.

23.11.2022
Kadut ja liikenne
Lumien auraus kaupungin kiinteistöissä

Lumien auraaminen aloitetaan kiinteistöissä pakkaslumen osalta 8 cm:n ja suojalumen aikana 5 cm:n ylittyessä.

21.11.2022
Kadut ja liikenne
Horsmakaari suljetaan päiväksi osana Ainolan aluekeskuksen rakennustöitä

Ainolan aluekeskuksen rakentaminen urakassa Horsmakaari suljetaan yhdeksi päiväksi. Tie on suljettu tiistaina 22.11. Ajoneuvoliikenteen kiertotie kulkee Ainolanväylä-Järvenpääntie-Ristinummentie -reittiä.

18.11.2022
Kadut ja liikenne
Lisää uutisia
Jaa juttu: