Asuminen ja ympäristö

Järvenpäätä rakennetaan ja kehitetään sen ihmisille. Kaupunki kasvaa määrätietoisesti ja toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Järvenpää on edelläkävijä asukkaidensa hyvinvoinnin edistämisessä. Tämä näkyy kestävänä, laadukkaana ja viihtyisänä kaupunkirakentamisena sekä asiakaslähtöisinä ja sujuvina palveluina. Järvenpäähän on mutkatonta kotiutua.

Järvenpääläistä luksusta on se, että voit nauttia ensiluokkaisista palveluista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä luonnonläheisyydestä tinkimättä. Meillä on Natura-alue keskellä kaupunkia. Elävä Järvenpää on kaikkea sitä, mihin muut urbaaniutta julistavat kaupungit eivät vielä yllä. Se on sykettä ja virtausta, mistä pienet ja iloiset kaupungit on tehty.

Asukkaille elävä Järvenpää tarjoaa arkipäiväisiä tilanteita ja paikkoja, joissa voi nauttia luontokokemuksista sekä kanssaihmisten kohtaamisista. Luonnonläheisyys on sekä luonnon läsnäoloa kaupungissa, että yhtä keskeisesti maanläheistä ja mutkatonta kaupunki-identiteettiä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Vesikatko Loutissa lauantaina 20.4.2024 – vaikuttaa alueella kulkuun

Vesikatkot liittyvät toissa viikonloppuna sattuneeseen vesijohtovuotoon Vehkatien ja Harjutien risteyksessä. Työn arvioitu kesto on noin kuusi tuntia.

19.4.2024
Asuminen ja ympäristö
Miten Järvenpään keskustaa ja Rantapuistoa tulisi kehittää? Vastaa kyselyyn! 

Järvenpään keskustassa nähdään merkittävää kehitystä tulevalla vuosikymmenellä. Alue tiivistyy ja laajenee, kun uusi rakentaminen lisää asukastiheyttä ja parantaa palveluiden saatavuutta.

19.4.2024
Asuminen ja ympäristö, Hankkeet
Väylävirasto: Kutsu vuorovaikutustilaisuuteen

Väylävirasto kutsuu alueen asukkaat, maanomistajat ja muut asiasta kiinnostuneet Helsinki–Riihimäki -ratahanketta koskevaan vuorovaikutustilaisuuteen 18.4. klo 17-18.

17.4.2024
Hankkeet
Helsinki–Riihimäki-ratahanke: vaihteiden asennuksista johtuen muutoksia junien lähtölaitureihin Järvenpään Ainolassa ja Keravalla

Ratatyöt Järvenpään Ainolassa tuovat muutoksia Helsingin ja Riihimäen suuntaan liikennöivien junien lähtölaitureihin perjantaista 19. huhtikuuta lähtien. Ratatyöt toteutetaan viikonloppuisin.

17.4.2024
Kadut ja liikenne
Lisää uutisia
Jaa juttu: