Asuminen ja ympäristö

Järvenpäätä rakennetaan ja kehitetään sen ihmisille. Kaupunki kasvaa määrätietoisesti ja toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Järvenpää on edelläkävijä asukkaidensa hyvinvoinnin edistämisessä. Tämä näkyy kestävänä, laadukkaana ja viihtyisänä kaupunkirakentamisena sekä asiakaslähtöisinä ja sujuvina palveluina. Järvenpäähän on mutkatonta kotiutua.

Järvenpääläistä luksusta on se, että voit nauttia ensiluokkaisista palveluista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä luonnonläheisyydestä tinkimättä. Meillä on Natura-alue keskellä kaupunkia. Elävä Järvenpää on kaikkea sitä, mihin muut urbaaniutta julistavat kaupungit eivät vielä yllä. Se on sykettä ja virtausta, mistä pienet ja iloiset kaupungit on tehty.

Asukkaille elävä Järvenpää tarjoaa arkipäiväisiä tilanteita ja paikkoja, joissa voi nauttia luontokokemuksista sekä kanssaihmisten kohtaamisista. Luonnonläheisyys on sekä luonnon läsnäoloa kaupungissa, että yhtä keskeisesti maanläheistä ja mutkatonta kaupunki-identiteettiä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus: Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinto 2022 – haku käynnissä 2.3.2022 saakka

Kuinka sinä tai yhteisösi olette edistäneet luonnon monimuotoisuuden vaalimista tai lisäämistä? Tunnetko muun tahon, joka ansaitsee palkinnon toiminnastaan? 

18.1.2022
Ympäristö ja luonto
Tervetuloa Harjulan kampuksen infotilaisuuteen 25.1.2022

Tule kuulolle ja kysymään Harjulan tulevasta kampuksesta tiistaina 25.1.2022 klo 18.00–19:30. Tilaisuus on tarkoitettu Harjulan koulun oppilaiden vanhemmille, 

4.1.2022
Harjulan kampus, Opetus ja kasvatus
Ristinummen alueen suunnittelu etenee – joulukuussa julkaistu Storymaps kokoaa alueen suunnittelun vaihe vaiheelta

Storymapsista näet, millaisia arvoja Ristinummen alueen suunnittelutyössä vaalitaan ja mitä alueen rakentumisessa ollaan ottamassa huomioon.  Nyt Etelä-Järvenpäässä sijaitsevan 

21.12.2021
Asuminen ja ympäristö, Hankkeet
Helsinki–Riihimäki-ratahankkeen rakennustyöt alkoivat Kytömaan ja Ainolan välillä 

Väyläviraston tiedote 16.12.2021 Tällä viikolla aloitetun rakennusurakan urakoitsijaksi on valittu Louhintahiekka Oy. Työt alkoivat puunkaadoilla ja pelto-osuuksien raivauksella. Raivaustöistä ei aiheudu merkittävää 

16.12.2021
Kadut ja liikenne
Lisää uutisia
Jaa juttu: