Asuminen ja ympäristö

Järvenpäätä rakennetaan ja kehitetään sen ihmisille. Kaupunki kasvaa määrätietoisesti ja toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Järvenpää on edelläkävijä asukkaidensa hyvinvoinnin edistämisessä. Tämä näkyy kestävänä, laadukkaana ja viihtyisänä kaupunkirakentamisena sekä asiakaslähtöisinä ja sujuvina palveluina. Järvenpäähän on mutkatonta kotiutua.

Järvenpääläistä luksusta on se, että voit nauttia ensiluokkaisista palveluista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä luonnonläheisyydestä tinkimättä. Meillä on Natura-alue keskellä kaupunkia. Elävä Järvenpää on kaikkea sitä, mihin muut urbaaniutta julistavat kaupungit eivät vielä yllä. Se on sykettä ja virtausta, mistä pienet ja iloiset kaupungit on tehty.

Asukkaille elävä Järvenpää tarjoaa arkipäiväisiä tilanteita ja paikkoja, joissa voi nauttia luontokokemuksista sekä kanssaihmisten kohtaamisista. Luonnonläheisyys on sekä luonnon läsnäoloa kaupungissa, että yhtä keskeisesti maanläheistä ja mutkatonta kaupunki-identiteettiä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Power Festival tuo jälleen upeita artisteja Rantapuistoon elokuun ensimmäisenä viikonloppuna – huomioithan alueen liikenne- ja aluerajoitukset!

Rantapuiston kesän huipentaa nyt toista vuotta järjestettävä Power Festival, joka tuo upean kattauksen artisteja Järvenpäähän 2.–3.8.2024. Tapahtuma-alue on turvallisuussyistä poissa muusta käytöstä ti 30.7. klo 8 alkaen maanantaihin 5.8. saakka.

23.7.2024
Kadut ja liikenne, Kestävät tapahtumat, Tapahtumat
TYÖMAATIEDOTE

Sibeliuksenväylän ja Sipoontien kiertoliittymän rakentaminen Sibeliuksenväylällä ja Sipoontiellä tehdään asfaltointitöitä 29.7.2024 – 2.8.2024. Työt ajoittuvat yöajalle klo 22–06 

23.7.2024
Kadut ja liikenne
Työmaatiedote: Sahankaaren rakentaminen välillä Hallintokatu-Torpantie

Työmaatiedote: Sahankaaren louhintatyöt alkavat 16.7. Työ aiheuttaa Helsingintielle tilapäisiä liikennejärjestelyjä 16.7.-15.11.2024

11.7.2024
Asuminen ja ympäristö, Kaavoitus, Kadut ja liikenne, Maankäyttö ja kaavoitus, Rakentaminen, Turvallinen arki
Lemmenlaakson perinneniittyä hoitaa 30 lampaan katras

Järvenpään kaupungilla on ilona 30 ahkeraa maisemanhoitajaa Lemmenlaakson 10 hehtaarin niittyalueella. Tämä kaunis niittyalue on osa Lemmenlaakson 90 hehtaarin luonnonsuojelualuetta, jota kutsutaan myös perinnebiotooppialueeksi.

11.7.2024
Hyvinvointi ja terveys, Lapsiperheet, Liikunta ja ulkoilu, Luonnonsuojelu, Matkailu, Ympäristö ja luonto
Lisää uutisia
Jaa juttu: