Asuminen ja ympäristö

Järvenpäätä rakennetaan ja kehitetään sen ihmisille. Kaupunki kasvaa määrätietoisesti ja toivottaa uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Järvenpää on edelläkävijä asukkaidensa hyvinvoinnin edistämisessä. Tämä näkyy kestävänä, laadukkaana ja viihtyisänä kaupunkirakentamisena sekä asiakaslähtöisinä ja sujuvina palveluina. Järvenpäähän on mutkatonta kotiutua.

Järvenpääläistä luksusta on se, että voit nauttia ensiluokkaisista palveluista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä luonnonläheisyydestä tinkimättä. Meillä on Natura-alue keskellä kaupunkia. Elävä Järvenpää on kaikkea sitä, mihin muut urbaaniutta julistavat kaupungit eivät vielä yllä. Se on sykettä ja virtausta, mistä pienet ja iloiset kaupungit on tehty.

Asukkaille elävä Järvenpää tarjoaa arkipäiväisiä tilanteita ja paikkoja, joissa voi nauttia luontokokemuksista sekä kanssaihmisten kohtaamisista. Luonnonläheisyys on sekä luonnon läsnäoloa kaupungissa, että yhtä keskeisesti maanläheistä ja mutkatonta kaupunki-identiteettiä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Tervanokan matonpesupaikka suljetaan maanantaina 2.10.2023

Tervanokan matonpesupaikka, Tervanokantie 1, suljetaan maanantaina 2.10.2023. Huolehdittehan, että matot on poistettu kuivatustelineiltä viimeistään 1.10.2023.

29.9.2023
Asuminen ja ympäristö
Järvenpään kaupunki muistuttaa kiinteistön omistajaa kunnossapitoa haittaavan kasvillisuuden hoidosta

Kiinteistön omistajan tulee huolehtia, että tontin kasvillisuus ei haittaa katualueen liikennettä tai aiheuta liikenneturvallisuutta heikentävää näkemäestettä.

29.9.2023
Asuminen, Asuminen ja ympäristö
Tilapäiset liikennejärjestelyt otetaan käyttöön Jäppilänkadun ja Kuuselankadun risteyksessä 2.10.–13.10.2023

Tiedotteessa kerrotaan väliaikaisista liikennejärjestelyistä, jotka suoritetaan kahdessa vaiheessa Jäppilänkadun ja Kuuselankadun risteyksessä.

28.9.2023
Kadut ja liikenne
Ehdota Pikku-Järkevä -palkinnon saajaa!

Järvenpään kaupunki lanseerasi vuonna 2018 Pikku-Järkevä -palkinnon, joka on lapsille suunnattu kestävän kehityksen palkinto.

27.9.2023
Ympäristö ja luonto
Lisää uutisia
Jaa juttu: