Julkiset hankinnat

Järvenpään kaupunki kilpailuttaa hankintansa noudattaen julkisia hankintoja koskevaa lainsäädäntöä sekä kaupungin voimassa olevia hankintaohjeita.

Kansallisen kynnysarvon ylittävien hankintojen hankintailmoitukset julkaistaan julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmassa ja tarjouspyynnöt sekä muut asiakirjat ovat saatavilla Tarjouspalvelusta, johon tarjoukset jätetään.

Hankintapäätökset julkaistaan täällä.

Tulevat hankinnat

Järvenpään kaupungin suunnitteilla olevat kynnysarvon ylittävät hankinnat näet hankintakalenterista. Hankintakalenteri ei ole sitova ja sitä päivitetään suunnitelmien muuttuessa. Muutokset päivittyvät kalenteriin kerran viikossa. Hankintakalenterista näet milloin (vuosi + vuosipuolikas) uutta hankintaa tai seuraavaan yhteishankintaan liittymistä aletaan valmistelemaan. Valmistelun aikana on sinun aikasi vaikuttaa. Siinä vaiheessa, kun tarjouspyyntö julkaistaan tai yhteishankintaan liittymisestä on jo päätetty, pienevät vaikutusmahdollisuudet oleellisesti.

Hankintakalenterista puuttuvat infran urakat sekä kiinteistöjen huoltoon sekä rakentamiseen liittyvät hankinnat. Tietoa siitä, mitä yleisiä alueita olemme rakentamassa tänä vuonna löydät täältä. Kaikki tarjouspyynnöt näihin hankkeisiin liittyen julkaistaan yllä mainitussa Tarjouspalvelussa. Kiinteistöjen huoltamisesta ja rakentamisesta vastaa konserniyhtiömme Mestaritoiminta Oy ja heidän tulevista hankinnoistaan löydät tietoa täältä. Hankkeet toteutuvat investointiohjelman mukaisesti määrärahojen puitteissa, joten suunnitelmiin voi tulla muutoksia.

Jaa juttu: